Μια εικόνα από το μέλλον; Μπορεί. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, δύο χρόνια μετά το περίφημο φιλί στο Just The 2 Of Us, που προβαλλόταν τότε στο OPEN, έχουν προσφέρει κάμποσες στιγμές που τις είδαμε μαζί, αγκαλιασμένες, να φιλιούνται, να συναναστρέφονται εν γένει. Στο τότε σόου τις είδαμε και επί ένα μισάωρο σχεδόν να τραγουδάνε μαζί.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το βράδυ των Χριστουγέννων, αυτή τη φορά σε νυχτερινό κέντρο, κάτι που ως εικόνα θα μπορούσε να είναι ένα teaser για μια μελλοντική τους συνεργασία.

Η Άννα Βίσση έδωσε το παρών στο Έναστρον, όπου τραγουδάνε η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, παρέα με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO της Panik, και οι οικοδεσπότες δεν έχασαν την ευκαιρία να την ανεβάσουν στη σκηνή για να δώσουν ένα τριπλό σόου που σίγουρα ήταν παραπάνω από value for money για όσους βρέθηκαν στο μαγαζί.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε μερικά κομμάτια, όπως το Δώδεκα και το Αίμα, έκανε ένα ντουέτο με τη Βανδή με το τραγούδι Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη, μετά με τον Χρήστο Μάστορα με το τραγούδι Η Αντίστροφη Μέτρηση και στο τέλος είπαν και οι τρεις μαζί το Αγάπη Υπερβολική.

Δείτε τις φωτογραφίες απ΄αυτή την ιδιαίτερη συνύπαρξη και ας βάλουμε εμείς εδώ τον σπόρο για την ιδέα μιας συνεργασίας τους από την επόμενη χρονιά.

Βίσση

Βίσση

Βίσση

Βίσση

* Φωτογραφίες: Νίκος Αργυρόπουλος

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τα χώνει στα Madwalk και τη μόδα η Δανάη Μπάρκα: «Πώς μιλάς για αυτοπεποίθηση όταν δεν έχεις plus size μοντέλα;»

Η Σοφία Χατζηπαντέλη κάνει ντους γυμνή και το Instagram παραληρεί: «Μας αρρώστησες πάλι»

Μπουζούκια: Πόσο θα κοστίζει η φιάλη Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς