Ο Τάιλερ Ρεκς ήταν ένας γνωστός μονομάχος του WWE μέχρι και πριν δύο χρόνια. Έδινε αγώνες για περίπου μια τετραετία, είχε εμφανίσεις στο Smackdown και στο Wrestlemania, ζύγιζε 127 κιλά και είχε μόλις 6% σωματικό λίπος. Σήμερα έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Είναι πια η Γκάμπι που ζει στο Σαν Φρανσίσκο, έχει πλούσιο στήθος, ίσια μακριά μαλλιά και μιλά για την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση και όλα όσα τη δυσκόλεψαν…

Όπως αποκάλυψε, ως παιδί της άρεσε να φορά τα ρούχα της μητέρας της όσο ήταν μόνη στο σπίτι και πάντα μέσα της ένιωθε κορίτσι, παρότι το image των παλαιστών παραπέμπει σε… πολύ σκληρούς άνδρες.

φυλομετάβαση

Την απόφαση να προχωρήσει στην αλλαγή που θα την έκανε ευτυχισμένη την πήρε στα 40 της, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το μεγάλο αγκάθι ήταν η μυική της μάζα.

«Ήξερα ότι θα μπορούσα να βρω ένα μονοπάτι για τη γυμνασμένη, θηλυκή αισθητική που επιδίωκα κι έτσι άλλαξα τον τρόπο εκγύμνασής μου, αλλά και τη διατροφή μου. Πειραματίστηκα για δύο χρόνια και τελικά βρήκα τους κατάλληλους συνδυασμούς».

φυλομετάβαση, παλαιστής

Η όλη διαδικασία της φυλομετάβασης και το ταξίδι τις Γκάμπι είχε πολλές δύσκολες μέρες και στιγμές απογοήτευσης, μέχρι τελικά να φτάσει να γίνει το χαρούμενο κορίτσι που είναι σήμερα. Κυρίως γιατί έβλεπε ότι δεν ήταν απλή διαδικασία να αλλάξει η φυσική της εικόνα και ότι χρειάζονταν πολλά περισσότερα από τη νοητική και συναισθηματική αλλαγή. Κίνητρό της όλο αυτό το διάστημα το γεγονός ότι αποτέλεσε έμπνευση για άλλα τρανς άτομα.

φυλομετάβαση