Την εκτίμηση ότι ο χούλιγκαν που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι Έλληνας, κάνουν κροατικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα επικαλούνται πληροφορίες μέσα από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αργά χθες βράδυ ο δημοσιογράφος της Dnevnik Nove TV, Μάρκο Σέπατ, σε ρεπορτάζ από την Αθήνα, στην ΕΛΑΣ φέρονται να έχουν καταλήξει από δαχτυλικά αποτυπώματα ότι ο δράστης είναι ένας από τους Έλληνες χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena.

Ο Κροάτης δημοσιογράφος περιγράφει αρχικά στο ρεπορτάζ του ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι τεταμένη, σε τέτοιο βαθμό που όταν έκανε γυρίσματα έξω από το γήπεδο «Έλληνες όρμησαν πάνω μας και ζήτησαν την κάμερα, αλλά τελικά μας πήραν μόνο μια κάρτα με την οποία γυρίζαμε».

Στη συνέχεια εξηγεί ότι οι Κροάτες οδηγήθηκαν για εξετάση DNA καθώς ο δολοφόνος φέρεται να άφησε ίχνη πάνω στο κορμί του 29χρονου.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους, συνέλαβε επτά οπαδούς στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και έναν σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης», τονίζει ο Σέπατ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι 94 συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον εισαγγελέα.