Η SpaceX, η αεροδιαστημική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Elon Musk, φαίνεται να πλήρωσε μια αεροσυνοδό 250.000 δολάρια για τη διευθέτηση μια κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρους του Musk το 2018, σύμφωνα με το Business Insider. Το θέμα δεν έφτασε ποτέ σε δικαστήριο ή σε διαιτητική διαδικασία. Η κοπέλα εργάστηκε ως μέλος του πληρώματος καμπίνας με σύμβαση για τον εταιρικό στόλο αεροσκαφών της SpaceX.

Κατηγόρησε τον Musk ότι το 2016 της έδειξε το πέος του σε στύση, της έτριψε το πόδι χωρίς τη συγκατάθεσή της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ, σύμφωνα με συνεντεύξεις και έγγραφα που εξασφάλισε το Insider. Μετά από την παρέμβαση ενός μεσολαβητή, η SpaceX και η αεροσυνοδός συνήψαν συμφωνία απόλυσης που της χορηγούσε 250.000 δολάρια σαν αποζημίωση, με αντάλλαγμα την υπόσχεση να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις, όπως κι έγινε μέχρι τώρα.

Τα έγγραφα υπογραφεί μια φίλη της αεροσυνοδού, η οποία διαθέτει ως αποδεικτικά στοιχεία την αλληλογραφία τους μέσω email και άλλα αρχεία. Σύμφωνα με τα όσα είπε, εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι αφού πήρε τη δουλειά της αεροσυνοδού, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια ως μασέρ για να μπορεί να κάνει μασάζ στον δισεκατομμυριούχο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου μασάζ σε μια ιδιωτική καμπίνα στο Gulfstream G650ER του Musk, σε μια πτήση για Λονδίνο.

Εκεί την περίμενε «εντελώς γυμνός με ένα σεντόνι να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός του«. Στην συνέχεια «της έδειξε τα γεννητικά του όργανα» και της υποσχέθηκε ότι εάν «έκανε περισσότερα», θα της αγόρασε ένα άλογο, καθώς ήξερε ότι της άρεσε η ιππασία. Εκείνη αρνήθηκε την ανήθικη πρότασή του και συνέχισε να του κάνει κανονικό μασάζ.

Τι συμβαίνει με τα μασάζ στον Elon Musk

Η SpaceX δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μασάζ, φτάνοντας στο σημείο να το χρησιμοποιεί ως προνόμιο για τα στελέχη. «Είπαν ότι θα μπορούσε να πετάει πιο συχνά αν το έκανε αυτό γιατί θα μπορούσε να κάνει σωστά μασάζ στον Elon. Σκέφτηκα ότι ήταν κάπως περίεργο γιατί δεν την είχαν προσλάβει για μασέρ. Προσλήφθηκε για να γίνει αεροσυνοδός. Αν του αρέσουν τα μασάζ, τότε θα έπρεπε να πληρώσει για να πας στη σχολή μασέρ. Αλλά ήταν πολύ χαρούμενη και πρόθυμη να έχει τη δουλειά και να μπορεί να ταξιδέψει» λέει η φίλη της.

Η φίλη της είπε ότι της εκμυστηρεύτηκε την ανάρμοστη συμπεριφορά ενώ ήταν μαζί σε μια πεζοπορία λίγο μετά το ταξίδι στο Λονδίνο. Ήταν ταραγμένη και αγχωμένη, καθώς μέχρι τότε ο Musk ήταν ένα πρόσωπο που σεβόταν. «Ήταν πραγματικά αναστατωμένη. Δεν ήξερε τι να κάνει.

Σκέφτηκε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να επανέλθουν στο φυσιολογικό, αν προσποιούταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Ωστόσο, άρχισε να αισθάνεται σαν να δεχόταν κάποιου είδους αντίποινα όταν οι βάρδιές της περικόπηκαν» είπε η φίλη της.

Ο Musk υποστηρίζει ότι υπάρχουν «πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία», όταν ρωτήθηκε από το Insider. «Εάν είχα την τάση να εμπλέκομαι σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, αυτή είναι απίθανο να είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έρχεται στο φως», έγραψε. Ακόμα ανέφερε ότι πίσω από την ιστορία της αεροσυνοδού κρύβονται πολιτικά κίνητρα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Elon Musk: Είναι ένα κακό troll ή ιδιοφυία; – Γιατί τον «μισούν» στις ΗΠΑ

Johnny Depp: Πρώην συνεργάτες του καταθέτουν ότι είχε γίνει «αδύνατον» να δουλέψουν μαζί του λόγω των καταχρήσεων

Justin Bieber: Τα νέα του δόντια είναι από… διαμάντια