Σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι εντάλματα αφορούν σε εγκληματική ομάδα με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Το έβδομο ένταλμα αφορά ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Πηγές ανέφεραν πως η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι. Οι έξι της ομάδας «L» φέρονται να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται πιθανό ο έβδομος (της παρέας του άτυχου υδραυλικού) να έχει διαφύγει στη χώρα του.

«Πρώτη φορά τους είδα» δήλωσε ο καταστηματάρχης

«Πρώτη φορά τους βλέπω αυτούς εγώ. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Κοιτάω την οικογένειά μου. Και το μαγαζί δηλαδή πέντε χρόνια δεν ακούστηκε ποτέ μια φασαρία, κάποιος έχει μπει, κάποιος είναι μεθυσμένος. Δεν είχαμε θέματα ποτέ». Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο Mega ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Νέα Ιωνία όπου σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ένας ανυποψίαστος θαμώνας.

Ίσως δεν ήταν τυχαία η εμπλοκή του 39χρονου

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο 39χρονος υδραυλικός δεν ήταν παράπλευρη απώλεια, αφού οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες, όπως φαίνεται από το βίντεο του κυκλώματος ασφαλείας της καφετέριας αλλά και όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.