Το «πράσινο φως» του ειδικού ανθρωπολόγου που αναμένεται να εξετάσει τα οστά που βρέθηκαν στα Μέγαρα, περιμένουν οι Αρχές και συγκεκριμένα το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για ένα κρανίο και μερικά οστά, τα οποία εκ πρώτοις όψεως φαίνονταν να είναι ανθρώπινα. Τα μακάβριο εύρημα εντόπισε άνδρας σε δασική περιοχή στα Μέγαρα, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10), γύρω στις 12:30.

Παράλληλα όμως βρέθηκε μία αστυνομική ταυτότητα, όπως και ένα δίπλωμα οδήγησης δίπλα στα απομεινάρια. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως τα συγκεκριμένα έγγραφα ταυτοποίησης ανήκουν στον άνθρωπο του οποίου τα απομεινάρια βρέθηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έγγραφα ανήκουν σε 49χρονο άνδρα, του οποίου η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 5 Απριλίου του 2023 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Οι Αρχές περισυνέλεξαν τα οστά και τα παρέδωσαν σε ειδικό ανθρωπολόγο ο οποίος θα τα εξετάσει, με την ελπίδα να δώσει περισσότερα στοιχεία. Από εκεί και πέρα η Ασφάλεια Αττικής συνεχίζει τις έρευνες αναφορικά με τα έγγραφα που βρέθηκαν στα Μέγαρα δίπλα στα οστά.

Μέγαρα: Ταυτότητα και δίπλωμα δίπλα στο μακάβριο εύρημα