Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τον τόπο του εγκλήματος στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα. Εκεί, το βράδυ της Πέμπτης (27/7) βρέθηκε νεκρή η Νικολίτσα Μητροπούλου, μία 55χρονη γυναίκα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όπως τονίζεται, από την μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση προέκυψε πως τα τραύματα στο κεφάλι δεν προκύπτουν από πτώση αλλά από διαδοχικά χτυπήματα. Το σοκαριστικό στην υπόθεση είναι πως το έγκλημα έγινε στο ίδιο σπίτι, όπου η αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκας είχε δεχτεί επίθεση πριν από 7 χρόνια και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου, ενώ και εκείνη είχε εκπνεύσει μετά από μαραθώνια νοσηλεία στις 27 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς!

Τα στοιχεία φέρνει στην επιφάνεια η ιστοσελίδα tempo24.news και σύμφωνα με το δημοσίευμα τότε είχε κατηγορηθεί ο γιός της 53χρονης και ανιψιός της 55χρονης Νικολίτσας που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη. Ο ίδιος ήταν αυτός που τότε ειδοποίησε ασθενοφόρο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, ο ίδιος έκανε δύο υποθέσεις: Ισχυριζόταν πως τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε πει πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.

Το χρονικό της δολοφονίας του 2016

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 19ης Ιουλίου του 2016. Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της επί της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 το μεσημέρι, όταν άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως είχε ανακοινώσει τότε η αστυνομία:

«Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, αργά χθες το βράδυ. Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη».

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, ο ανιψιός του τωρινού θύματος είχε φυλακιστεί, ωστόσο λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε βάρος του, είχε αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.