Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ευρυτανία μετά το φρικτό έγκλημα, την εν ψυχρώ αδελφοκτονία, που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Αγράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vimapoliti.gr ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα τον αδερφό του έξω από το σπίτι της μητέρας τους.

Η οικογενειακή τραγωδία στην Ευρυτανία άρχισε να εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στο καφενείο της γειτονιάς, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες.

Κάποια στιγμή τα δύο αδέρφια έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και εκεί, για άγνωστο ακόμα λόγο, λογομάχησαν.

Τότε ήταν που ο ένας αδερφός, ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του άλλου αδερφού, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος.

Όταν, τότε, εκείνος βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν στην Ευρυτανία από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας. Σύμφωνα με κάποιες πηγές το 51χρονο θύμα ήταν σε κατάσταση μέθης όταν διαπληκτίστηκε με τον δράστη -όμως δεν υπάρχουν στοιχεία για την κατάσταση του θύτη.