Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το αιματηρό περιστατικό στην Αγία Τριάδα Ηλείας, εκεί που ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο 80χρονος Θ.Κ., δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 52χρονο Π.Μ., κτηνοτρόφο και πατέρα τεσσάρων παιδιών!

Όπως προκύπτουν από τις μαρτυρίες, ο 80χρονος αφού πυροβόλησε πισώπλατα με καραμπίνα δύο φορές τον Π.Μ., έστρεψε το όπλο στον αδελφό του θύματος για να ολοκληρώσει το μακελειό. Όπως υποστηρίζει ο Α.Μ., αδελφός του αποθανόντα, όρμησε και άρπαξε την καραμπίνα από τα χέρια του γέροντα, σώζοντας τη δική του ζωή.

Σε μόνιμη κόντρα

Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά μικρές διαμάχες για διάφορα πράγματα. Άλλοτε για μικρά οικονομικά ποσά από κάποιες δοσοληψίες, άλλοτε λόγω των… ατίθασων γιδιών του θύματος που μπαινόβγαιναν σε περιβόλι του δράστη.

καραμπίνα
Ανδρας περίπου 40 ετών έχασε τη ζωή του όταν ένας 80χρονος συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον του με καραμπίνα στην Αγία Τριάδα Ηλείας. Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Όλα τα παραπάνω σαφώς και δεν δικαιολογούν δολοφονία ή ακόμη και την παραμικρή μορφή βίας. Ωστόσο ο 80χρονος φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κυκλοφορούσε συνέχεια με την καραμπίνα πάνω του, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των συγχωριανών του.

Κατά πληροφορίες ο δράστης έβρισε βλαστημώντας το θύμα. «Που είναι η ζημιά, τι σου έκανα», φέρεται ν’ αποκρίθηκε το θύμα.

Η κουβέντα ξέφυγε από τα όρια της διαπραγμάτευσης με το «καλημέρα». Κάποια στιγμή ο 80χρονος είπε στον 52χρονο πατέρα, «τελειώσαμε». Το θύμα αποκρίθηκε «ρίξε, κάνε ό,τι θες».

Ο 80χρονος τότε πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές, ενώ έστρεψε να πυροβολήσει και τον αδελφό του θύματος. Όταν αφοπλίστηκε, το έβαλε στα πόδια και πήγε στο σπίτι του.

Το θύμα ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, το μικρότερο πηγαίνει ακόμη στο δημοτικό…

Photo credits: Evrokinissi