Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας των 6 Τούρκων στη Λούτσα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία συνέλαβε ένα 35χρονο για παράνομη οπλοκατοχή και μάλιστα ο ίδιος εικονίζεται σε φωτογραφία, μαζί με τα πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό στην Αρτέμιδα.

Πρόκειται για Τούρκο ποινικό, που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι στη Λούτσα και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσής» τους αλλά και ποιοι υποκρύπτονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στην Λούτσα.

Το Mega αναφέρει ότι θεωρείται μάρτυρας και πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση καθώς φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες της δολοφονίας, αλλά και τον 32χρονο, που είχε συλληφθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο μετά τις εκτελέσεις.

Ο τελευταίος θεωρούνταν πληροφοριοδότης της συμμορίας, αλλά πιθανόν και συνδιοργανωτής της εγκληματικής ενέργειας. Οι αρχές ελπίζουν ότι ανοίγει ο δρόμος για να εντοπιστούν οι δράστες, που εικάζεται ότι είναι επίσης τουρκικής καταγωγής.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε καλό σημείο και η αστυνομία έχει διαπιστώσει πως οι δράστες είναι όλοι τουρκικής καταγωγής ενώ έχει συγκεντρώσει πληθώρα ευρημάτων από τα κινητά.