Άρωμα γυναίκας θα έχουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συστρατεύονται με την κυβερνώσα παράταξη και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Όπως όλα δείχνουν, θα το καταφέρει αφού η Ν.Δ. προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Έτσι, λοιπόν, η Χαρίκλεια Ντερμανάκη και η Γωγώ Μηλάκη αναμένεται να ενταχθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια και να ενισχύσουν τη θέση της Ν.Δ. στην Κρήτη. Βέβαια, πρόκειται για δύο… μεταγραφές αφού αμφότερες προέρχονται από την Κεντροαριστερά.

Ποιες είναι η Χαρίκλεια Ντερμανάκη και η Γωγώ Μηλάκη

Στις λίστες των Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, Χαρίκλεια Ντερμανάκη, η οποία στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Ας σημειωθεί ότι το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, το 2012, δεν είχε καταφέρει να εκλέξει βουλευτή στη συγκεκριμένη Περιφέρεια, ενώ η ίδια δύο χρόνια αργότερα αποχώρησε από το κόμμα.

Μία παθολόγος-ογκολόγος προστίθεται στις νέες υποψηφιότητες στον Νομό Ηρακλείου. H Γωγώ Μηλάκη, με πλούσιο ερευνητικό και επιστημονικό υπόβαθρο, την τελευταία περίοδο είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Παράλληλα, διατελεί μέλος της Επιτροπής Προγραμματισμού και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ.