Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος Δ.Κ., ο οποίος την περασμένη εβδομάδα καταγγέλθηκε από έναν 17χρονο, πως του έδινε ναρκωτικά και τον βίαζε για περίπου τρία χρόνια. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη διαμερισμάτων Airbnb στου Ψυρρή, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος είχε προσεγγίσει από το 2020 το παιδί, όταν εκείνο ήταν 14 ετών. Με ακριβά δώρα και με χειριστικό λόγο κατάφερε να τον προσεγγίσει και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το καλούσε στην πολυκατοικία όπου διατηρεί τα διαμερίσματα Airbnb.

Με τη χρήση ναρκωτικών, κυρίως μεφεδρόνης, παρέσυρε το παιδί σε σεξουαλικές περιπτύξεις, είτε στο διαμέρισμα που διέμενε, κοντά στα υπόλοιπα διαμερίσματα Airbnb, είτε σε ιστοπλοϊκό σκάφος. Παράλληλα ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του καθώς όπως τόνισε το παιδί «αυτό τον “έφτιαχνε”». Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να τον εκβιάζει και να τον απειλεί για να μη μιλήσει αλλά και για να συνεχίσουν τις σεξουαλικές επαφές τους.

airbnb

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν στο σπίτι του 50χρονου, φερόμενου ως παιδοβιαστή, σκληρούς δίσκους για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει καταγεγραμμένο το υλικό από τις παράνομες πράξεις τους εις βάρος του ανήλικου αγοριού.

Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμ. κοκαΐνης, 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.