Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβαινε για 3 ολόκληρα χρόνια σε ένα 14χρονο αγόρι (σήμερα 17). Ένας 50χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, βίαζε το παιδί αφού πρώτα είχε φροντίσει να το «ταΐσει» διεγερτικά, ενώ σα να μην έφταναν όλα αυτά, το βιντεοσκοπούσε κιόλας!

Το μαρτύριο λάμβανε χώρα στην περιοχή του Ψυρρή. Ο 50χρονος άνδρας είχε γνωρίσει πριν από 3 χρόνια το 14χρονο αγόρι, μέσω φιλικής επαφής και έκτοτε έβαλε μπρος το σατανικό του σχέδιο. Άρχισε να το προσεγγίζει, να του φέρεται φιλικά αλλά και να το φορτώνει με δώρα. Σε κάθε ευκαιρία επαινούσε το 14χρονο αγόρι, μέχρι που το έφερε στο σημείο που ήθελε.

Σε ανύποπτο χρόνο προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, ενώ δημιούργησε ένα πλαίσιο εγκλωβισμού για τον έφηβο. Η πρώτη επαφή συνέβη στο σπίτι του 50χρονου στου Ψυρρή και έκτοτε για 3 ολόκληρα χρόνια, εκείνο το σπίτι έγινε ο τόπος μαρτυρίου για τον νεαρό. Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο, ο νεαρός πήγαινε στο σπίτι του, ενώ ο 50χρονος φέρεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών ή ο νεαρός να απέκρυπτε που πήγαινε.

Άεργος, διακινητής, βιαστής και πορνογράφος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να ήταν… βετεράνος στη διακίνηση ναρκωτικών. Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόταν να δουλεύει καν, αφού τόσο μέσω των ναρκωτικών, όσο και της διαχείριση σπιτιών AirBnB, εξασφάλιζε τα προς το ζην αλλά και τις διαστροφές του.

Τα ναρκωτικά ήταν και ένα ακόμη μέσο, μέσω των οποίων μπορούσε να ελέγξει το 14χρονο αγόρι. Μάλιστα για να ικανοποιεί τις ορέξεις του, φρόντιζε να δίνει στον νεαρό μεφεδρόνη, ένα συνθετικό ναρκωτικό το οποίο είναι διεγερτικό. Ταυτόχρονα είχε πάντα κοκαΐνη και δεν είναι απίθανο να προμήθευε το 14χρονο αγόρι με αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ.

14χρονο αγόρι, Ψυρρή, ναρκωτικά

Η κατάσταση συνεχιζόταν μέσα στους μήνες και ήταν αδύνατο για το παιδί να ξεφύγει. Ο 50χρονος είχε φροντίσει να βιντεοσκοπήσει τις στιγμές του βιασμού του και το απειλούσε προκειμένου να μη μιλήσει. Φαίνεται όμως πως οι βιντεοσκοπήσεις δεν ήταν μόνο για να το εκβιάζει, αλλά και για να ικανοποιεί την ηδονοβλεπτική ανάγκη του.

Δεν είναι διόλου τυχαίο άλλωστε πως μέσα στο σπίτι του 50χρονου εντοπίστηκαν συνολικά 13 σκληροί δίσκοι! Ταυτόχρονα, σε όλα τα σπίτια AirBnB που διαχειριζόταν, υπήρχαν κάμερες!

Ο έφηβος σήμερα, 17χρονος, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και μίλησε στη μητέρα του. Την περασμένη Πέμπτη (21/6) προχώρησε στην καταγγελία, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών να επισκέπτονται το σπίτι του για να του πάρουν κατάθεση. Ο 17χρονος δεν ήταν σε θέση, λόγω συστολής να πάει στη ΓΑΔΑ. Την ίδια ημέρα, οι Αρχές προχώρησαν στην επιχείρηση σύλληψης του 50χρονου, τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του.

Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί είναι πραγματικά απερίγραπτο, καθώς σκόρπια σε αρκετές επιφάνειες υπήρχαν μικροποσότητες κοκαΐνης αλλά και άλλα ναρκωτικά.

Η ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα πέρασε το 14χρονο αγόρι

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 21-6-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 50χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι για χρονικό διάστημα τριών χρόνων  προέβαινε σε βιασμό ανηλίκου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες.

Ακόμη, παρήγαγε εικονοληπτικό υλικό από την καταγραφή των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • -159- ναρκωτικά χάπια,
  • -1,25- γραμμ. κοκαΐνης,
  • -3,36- γραμμ. μεφεδρόνης,
  • ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
  • -2- μεταλλικοί τρίφτες,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης,
  • -13- σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών,
  • καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες,
  • αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια,
  • τα χρηματικά ποσά των -1.210- ευρώ και -123- δολάρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν για εργαστηριακή εξέταση».

Βίντεο κατά την έρευνα των Αρχών στο σπίτι του μαρτυρίου στου Ψυρρή