Ενέδρα με αποκλειστικό στόχο δύο νεαρούς Έλληνες, 16 ετών, σημειώθηκε στις 23:10 το βράδυ της Παρασκευής (25/3) στην ευρύτερη περιοχή του Λαγονησίου. Οι πυροβολισμοί στο Λαγονήσι οδήγησαν στον τραυματισμό ενός 16χρονου.

Ενας νεαρός 16χρονος ελληνικής καταγωγής, τραυματίστηκε από πυροβολισμό αγνώστου, το βράδυ της Παρασκευής (25/3). Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 23:00, δύο νεαροί περπατούσαν επί της οδού Κολοκοτρώνη, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, ένας άνδρας, αγνώστων στοιχείων κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος των δύο νεαρών. Οι 16χρονοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο ο ένας τραυματίστηκε στο πόδι από τους πυροβολισμούς. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το τραύμα ήταν διαμπερές. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλευέται εκτός κινδύνου.

Ο τρόπος με τον οποίο προκλήθηκε το περιστατικό απασχολεί ιδιαιτέρως τις Αρχές και ιδίως τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. Γίνεται προσπάθεια να εξακριβωθούν τα αίτια αυτής της επίθεσης, ερευνώντα αφ’ ενός το ιστορικό των δύο νεαρών, αφ’ ετέρου εξετάζονται οι κάμερες κυκλοφορίας για βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο θα υποδείξει την κατεύθυνση του οχήματος, αλλά και λοιπά στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του περιστατικού.

Σημειώνεται οι πυροβολισμοί στο Λαγονήσι δεν οδήγησαν στην άμεση ειδοποίηση της Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από τους γιατρούς που περιέθαλψαν το νεαρό 16χρονο.