Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Τρίτης, για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς και τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων είναι ένας δερματολόγος που έχει στην κατοχή ιατρείο στη βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος έκλεινε ραντεβού ώστε το κορίτσι να τον συναντήσει στο ιατρείο του, με σκοπό να τη βιάσει έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο 65χρονος, ο οποίος είναι πατέρας πέντε παιδιών, «παγιδεύτηκε» τόσο από τις έρευνες της Ασφάλειας, όσο και από την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού.

Δερματολόγος: «Δεν έχω καμία σχέση»

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς και πως η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του, ενώ το διάστημα που κατηγορείται ότι τη βίασε, κατέθεσε πως βρισκόταν στο εξωτερικό.

Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες «δένονται» μέσα Από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με το κοριτσάκι.

Ο γιατρός με την ειδικότητα του δερματολόγου- αφροδισιολόγου, συνελήφθη μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μία επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Ο 65χρονος μετά από προθεσμία που έλαβε, οδηγείται αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν οι μαρτυρίες πελατών του δερματολόγου. Σύμφωνα με μητέρα ανήλικης, τον επισκέφθηκε μαζί με την 7,5 ετών κόρη της, προκειμένου να ελέγξει ο 65χρονος την τοπική δερματίτιδα στα χέρια. Όπως είπε η ίδια, ζήτησε από την μητέρα να γδύσει τη κόρη της, βγάζοντας ακόμα και το εσώρουχο.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, «αυτή τη στιγμή τρέμω ολόκληρη, διότι με το που είδα τις φωτογραφίες μπροστά μου, ξύπνησαν μνήμες. Θυμάμαι πολύ έντονα, λες και ήταν χθες, τις στιγμές στο ιατρείο του. Είχα πάει για την κόρη μου που είναι 7,5 χρόνων, πριν τρεις μήνες, διότι είχε ατοπική δερματίτιδα στα χεράκια της σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Μόνο στα χέρια όμως. Δεν υπήρχε περίπτωση βέβαια να την αφήσω μόνη της. Όταν πήγα μέσα, μαζί με τον πατέρα μου είχα πάει, του εξήγησα ότι έχει μόνο στα χέρια. Και μου ζήτησε να τη γδύσω και να βγάλει και τη μπλούζα της και το εσώρουχο και το παντελόνι» και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό εμένα δεν μου άρεσε και κοιτάχτηκα εκείνη τη στιγμή με τον πατέρα μου, δηλαδή κάτι μου “κλώτσησε”, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Τον ρώτησα “γιατί γιατρέ πρέπει να κατεβάσω και το εσώρουχο και το παντελόνι” και μου είπε ότι “εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις, πρέπει να τσεκάρουμε και να δούμε το παιδί πίσω από τα γόνατα” και λέω “οκ, ας το κάνουμε”».







Η ίδια συνεχίζει: «Αυτή τη στιγμή είμαι εξοργισμένη. Πραγματικά σας μιλάω αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη κι εξοργισμένη. Ακόμα κι αν είναι η διαδικασία για λόγους ιατρικούς, ότι έπρεπε να το εξετάσει γδύνοντάς το, έχοντας τώρα στο μυαλό μου όλο αυτό που έχει συμβεί, ότι είναι ένας άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού με το 12χρονο, πάω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου ήταν στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την εξέταζε και την άγγιζε».

Όπως δήλωσε επιπλέον η μητέρα , τον συγκεκριμένο δερματολόγο τον σύστησε η μητέρα μια φίλης της κόρης της, την οποία επίσης είχε εξετάσει. Μετά τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του γιατρού νιώθει αηδιασμένη.