Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως βίαζε την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε. Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος από την Καβάλα βίαζε την κόρη του επί 18 χρόνια εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αδυνατούσε να τον καταγγείλει δεδομένου ότι έχει νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο συλληφθείς βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 8 ετών και πιστεύεται ότι τα δύο παιδιά που αυτή γέννησε, ηλικίας σήμερα ενός και επτά ετών, είναι δικά του.

Τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και ενδοοικογενειακή βία, φέρεται να κατήγγειλε στις αρχές γνωστός της οικογένειας.

Μάλιστα, πρόκειται να εξεταστούν από ιατροδικαστή και τα οκτώ του παιδιά για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κι αυτά βιασμό.