Στη Βουλή μπήκε το κόμμα «Σπαρτιάτες» του Βασίλη Στίγκα με ποσοστό 4,64%, το οποίο είχε τη στήριξη του κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη. Ανάμεσα στους υποψηφίους στο νομό Λευκάδας ήταν η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε διαγωνιστεί στο GNTM, αλλά είχε κάνει και ένα πέρασμα όσο από το “X-Factor”, όσο και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Δευτέρας (26.6) η Δομινίκη Παπαδοπούλου που έχει ενεργό ρόλο στα social media αλλά και στο OnlyFans διεγράφη από το κόμμα Σπαρτιάτες. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της, καθώς όπως αναφέρει το ακροδεξιό κόμμα, η στάση ζωή της «δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».