Την πρώτη του παρουσία στα έδρανα της Βουλής έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Μάκης Βορίδης… έχασε τα λόγια του αποκαλώντας τον «Φαμελλάκη».

Αμέσως ωστόσο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης έσπευσε να κάνει διόρθωση, αποδίδοντας τη λάθος εκφώνηση του επωνύμου σε σαρδάμ.

«Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπό την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική, γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά» σχολίασε ο Υπουργός παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να απαντήσει στην τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Φάμελλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε για πρώτη εντός της αίθουσας της Ολομέλειας και κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων καθώς δεν έχει την ιδιότητα μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

Μάκης Βορίδης Κασσελάκης

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης απαντώντας στον επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά.

Τι μας είπε για τις Αυτοδιοικητικές; Μας είπε «όχι» στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ένα πράγμα σαν να λέει «όχι» σε παιδιά σαν τον Ζαχαριάδη. Μας είπε «όχι» σε πολλές θητείες των αυτοδιοικητικών.

Ένα πράγμα σαν να λέει «όχι» στον τον Ιωακειμίδη. Αλλά αφού δεν σας αρέσει γιατί υποστηρίζετε Παχατουρίδη και Αρναουτάκη; Επιστρέψατε στον ΣΥΡΙΖΑ του ό,τι να ‘ναι. Όχι ότι είχατε φύγει και ποτέ αλλά επειδή γίνεται μια συζήτηση τώρα που αλλάξατε αρχηγό».