Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι το πρόσωπο των ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ και δικαίως μετά τον… άθλο να κερδίσει τις εκλογές μπαίνοντας ως άγνωστος στη μάχη, ωστόσο και η Έλενα Ακρίτα δεν πάει πολύ πίσω.

Αρχικά έκανε εντύπωση η απόφασή της να στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου στον πρώτο γύρο και τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο, την οποία η ίδια υπερασπίστηκε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν της άρεσε η στάση της πρώτης μετά το αρχικό αποτέλεσμα, τώρα ήρθε η έντονη αντίδρασή της σε ένα δημοσίευμα της ΕφΣυν.

Πρόκειται για παρασκήνιο που υπογράφει ο Χάρης Ιωάννου με τίτλο «υπέρκομψος Τάιλερ εναντίον Μαρέβας» το οποίο δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, πριν δηλαδή τις κάλπες του β’ γύρου.

«Τηλεοπτικοί ρεπόρτερ ξημεροβραδιάζονται έξω από το σπίτι και το γραφείο του. Μέχρι και μια «γιαγιά» του εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, με πραγματική συγγένεια ότι η… πεθερά της με τον… προπάππο του Κασσελάκη ήταν αδέλφια. Ο Κασσελάκης δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντας ότι ούτε την ξέρει τη γυναίκα, αλλά πλέον ήταν αργά.

Πάντως πρόλαβε και κέρασε κουλούρια κάποιους ρεπόρτερ που τον ακολούθησαν εκεί που έπαιρνε καφέ, με τον χαριτωμένο ρεπόρτερ να αναφωνεί «μπάι, Τάιλερ». Εντάξει, παιδιά, λίγο να μαζευτούμε, εκλογές στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα κάνουμε, όχι lifestyle πανηγύρι. Τι να πεις όμως όταν ο Κασσελάκης χαιρετάει την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ΟΛΟ το πάνελ της με τα μικρά τους ονόματα; Μόνο μη φτάσουμε από την «υπέρκομψη Μαρέβα» στον ‘«’υπέρκομψο Τάιλερ’», αναφέρει χαρακτηριστικά το παρασκήνιο, στο οποίο η Ακρίτα άσκησε κριτική.

Έλενα Ακρίτα

«Να χαίρεστε τον τίτλο σας και εις ανώτερα, συνάδελφοι», έγραψε αρχικά στο Facebook και επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Ακρίτα