O Novak Djokovic δεν κάνει μια απλή προπόνηση για να διατηρήσει την θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες όλου του κόσμου. Ο Σέρβος αθλητής ακολουθεί εξουθενωτικές προπονήσεις για να διατηρείτε σε φόρμα, ακόμα κι όταν απέχει από το γήπεδο του τένις. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το σπρώξιμο αυτοκινήτων, και όχι όποιων κι όποιων.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, o Novak Djokovic φαίνεται να σπρώχνει ένα ακριβό αμάξι, μια Porsche 911 GT3, αξίας 170.000 ευρώ και βάρους 1.457 κιλών. Αν νομίζεις, λοιπόν, ότι επειδή σηκώνεις στο γυμναστήριο 150 κιλά κάνεις και κάτι, σκέψου την προπόνηση του Djokovic. Το συγκεκριμένο μοντέλο επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3,5 δλ. και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 317 χλμ./ώρα. Το βίντεο φέρει τον τίτλο «The Beast» και υπάρχει μια καλή περιγραφή δίπλα του που λέει: «Ο Nole όπως ο Rocky».

Είναι σαφές σε όλους ότι ο Σέρβος τενίστας θέλει να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες σε τουρνουά Grand Slam στην ιστορία και προς το παρόν με τον 21ο τίτλο του, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με ένα σημαντικό τουρνουά λιγότερο από τον Rafael Nadal. Μετά τη νίκη του Wimbledon, ο Djokovic πήγε διακοπές για να χαλαρώσει. Ήταν στο Βισόκο και στην Κροατία και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, όπου εμφανίστηκε το βίντεο από την «προπόνησή» του.

Ο 35χρονος επίσης είχε μοιραστεί βίντεο από προηγούμενες προπονήσεις του, συγκεκριμένα από Capoeira, μια Afro-Brazilian πολεμική τέχνη. Περιλαμβάνει χορό, μουσική και ακροβατικά, ενώ καλλιεργεί την ηθική, προάγει την αυτοάμυνα και την φυσική κατάσταση του ατόμου.

https://www.youtube.com/watch?v=XxIsSi2M-eo&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Οι ελληνικές ομάδες θα έπρεπε να μοιάσουν στις ομάδες που υποτιμούν κάθε καλοκαίρι

Sydney McLaughlin: Το κορίτσι-θαύμα που μπορεί να γίνει ο «θηλυκός Bolt» της εποχής μας

Zlatan Ibrahimovic, The Beast: Στα 40 του είναι πιο τούμπανος από ποτέ