Μετά τον Ματίας Λεσόρ ένας ακόμη παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται στο «πράσινο» ραντάρ. Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά την παρουσία ενός έτους στη Σερβία.

Ο Σωτήρης Βετάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, τόνισε ότι οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκεται σε αρκετά καλό στάδιο, θεωρώντας ότι η επερχόμενη ανακοίνωση από μεριάς «πράσινης» ΚΑΕ μπορεί να είναι αυτή του small forward της Παρτιζάν.

«Επιστροφές στην Ελλάδα συνέχεια! Η υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου για την επιστροφή του στο #paobc είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό να είναι η επόμενη ανακοίνωση των Πράσινων», σημείωσε συγκεκριμένα.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει (εδώ και αρκετό καιρό) ενδιαφέρον, όπως επίσης και δίαυλος επικοινωνίας. Πλέον οι «πράσινοι» θα «φουλάρουν» περισσότερο τις μηχανές τους προκειμένου να «κλείσουν» και αυτήν την υπόθεση.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Αντίστοιχα είχε 29:00 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 34 παιχνίδια της Aba Liga με 6.5 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 54% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 75% στις βολές.