Το «Σαν Σίρο» θα ανοίξει για τον τελικό του Champions League το Σάββατο 10 Ιουνίου, στον οποίο η Ίντερ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι οπαδοί των «Νερατζούρι» θα μπορέσουν να ζήσουν τον αγώνα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες.

Είναι μια απόφαση του συλλόγου, που ανακοινώθηκε επίσημα απόψε, προκειμένου να κάνει τους υποστηρικτές του να αισθάνονται όλο και περισσότερο μέρος αυτής της ιστορικής πρόκλησης.

Μια γιγαντιαία οθόνη άνω των 400 τετραγωνικών μέτρων θα τοποθετηθεί στο πρώτο πορτοκαλί πέταλο για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα στους φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν να πετάξουν στην Κωνσταντινούπολη.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από την Τρίτη στο vivaticket.com, με τιμές 20, 14 και 10 ευρώ. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 20:00. Την… προ-αγωνιστική ατμόσφαιρα θα ζωντανέψει η ψυχαγωγία του Radio 105, του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου.

Θα υπάρχει επίσης απευθείας γραμμή μεταξύ Μιλάνου και Κωνσταντινούπολης, με συνδέσεις και εικόνες από την τουρκική πρωτεύουσα που θα μεταδίδουν τον «πυρετό» του κόσμου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου «Ατατούρκ»