Sold out έγινε μέσα σε λίγες μόνο ώρες η αποκλειστική συλλογή του Donald Trump από… NFTs.

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί με την τεχνολογία και αντί να πουλάει κούπες και μπλουζάκια με το όνομά και το πρόσωπό του, διαθέτει e-shop όπου μπορεί κανείς να αγοράζει NTF ψηφιακές κάρτες με τον ίδιον, πληρώνοντας με τα κρυπτονομίσματά του.

Μάλιστα, το καθένα τους έρχεται με κόστος 99 δολαρίων. Παρά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που χρειάζεται να δαπανήσει κανείς για να κάνει ένα Donald Trump NTF δικό του, εξαντλήθηκαν όλα τους μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Τις συλλεκτικές NFT κάρτες κυκλοφόρησε μέσω της ιστοσελίδας CollectTrumpCards | Donald Trump Digital Trading Card NFTs.

Trump NFTs

Η ανακοίνωση του Donald Trump ως… υπερήρωας στο μοναδικό προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, στο Truth Social.

Trump NFTs

Οι NFT κάρτες που κυκλοφόρησε ο Donald Trump.

Ύστερα, δημοσίευσε και ένα διαφημιστικό σποτ στα όρια του τραγελαφικού, σαν να είναι βγαλμένο από εκπομπή telemarketing στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Donald Trump – ο αγαπημένος σας πρόεδρος όλων των εποχών, καλύτερος από τον Λίνκολν, καλύτερος από τον Ουάσιγκτον, και έχω μια σημαντική ανακοίνωση να κάνω. Κυκλοφόρησε η πρώτη μου επίσημη συλλογή Donald J. Trump NFT» λέει μεταξύ άλλων.

«Αγοράστε μία και θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας πολύ εκλεκτής κοινότητας», δηλώνει στο τέλος ο 76χρονος.

Ωστόσο, αναλυτές σχετικοί με τα κρυπτονομίσματα αναφέρουν ότι το να αγοράσει κανείς τα συγκεκριμένα NTFs είναι στην πραγματικότητα καλή επένδυση, παρά το αστείο της όλης υπόθεσης. Ο λόγος; Έχουν καλή μεταπολιτική αξία, καθώς θεωρούνται συλλεκτικά, ειδικά τώρα που έχουν βγει sold out.