Μερικά από τα έγγραφα της υπόθεσης της συκοφαντικής δυσφήμισης του Johnny Depp και Amber Heard αποσφραγίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Αποκάλυψαν μηνύματα μεταξύ του ηθοποιού και του Marilyn Manson και την προσπάθεια της νομικής ομάδας του Depp να αναδείξουν την  «σύντομη εργασία της πρώην συζύγου του ως σέξι χορεύτριας».

Τα δικαστικά έγγραφα αποτελούν μια σειρά από παρασκηνιακές κινήσεις από δικηγόρους των δύο πλευρών στην προσπάθεια να παρουσιαστούν ορισμένες αξιώσεις στους ενόρκους στο Fairfax της Βιρτζίνια. Και οι δύο πλευρές άλλωστε έκαναν τα πάντα για να προβάλλουν τις «σκοτεινές» πτυχές των δύο εμπλεκόμενων.

Ένα έγγραφο 965 σελίδων που κατατέθηκε στις 28 Μαρτίου περιγράφει την αντίθεση της ηθοποιού σε μια σειρά ενεργειών που έγιναν από τους δικηγόρους του Depp, συμπεριλαμβανομένης μιας για αποκλεισμό του ιατρικού ιστορικού του από τη δίκη και άλλων που ζητούσαν να παρουσιαστούν επιβλαβείς πληροφορίες για την ηθοποιό. Φέρεται να ήθελαν να παρουσιάσουν βίντεο από το ριάλιτι show της αδερφής της Amber, Whitney, και τις ρομαντικές σχέσεις των δύο τους.

Η ομάδα του Depp εστίασε στην προηγούμενη δουλειά της Amber ως χορεύτρια, με τρόπο που άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν συνοδός πολυτελείας. Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν και τα μηνύματά του με τον Marilyn Manson, που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση από γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Evan Rachel Wood, την οποία μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τον Μάρτιο.

Τα μηνύματα του Depp με τον Manson

Σε ένα μήνυμα από το 2016, ο Manson φέρεται να έγραψε αναφερόμενος στην Lindsay Usich: «Έχω μια amber 2.0» με τον Depp να του απαντά ότι έχει εντρυφήσει στην κοινωνιοπαθητική συμπεριφορά, αποκαλώντας τον «bro». Στη συνέχεια, ο Manson, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό όπου η αστυνομία κλήθηκε στο κοινό διαμέρισμα των Depp και Heard στο Λος Άντζελες το 2016, έγραψε: «Αγχώνομαι ότι θα μου συμβεί το ίδιο με την οικογένεια της L. Δεν ξέρω αν επέστρεψες, αλλά χρειάζομαι άσυλο κάπου γιατί νομίζω ότι οι αστυνομικοί μπορεί να κατευθύνονται προς το μέρος μου», αναφέρει η κατάθεση.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ηθοποιού, εκείνος και ο Manson, έκαναν «πολλά ναρκωτικά» μαζί, μεταξύ άλλων τις ημέρες πριν η ηθοποιός φτάσει στην Αυστραλία, όταν έγινε και ο περιβόητος πλέον καυγάς που έληξε με τον ακρωτηριασμό της άκρης του δαχτύλου του Depp.

Οι καταθέσεις περιλαμβάνουν επίσης ισχυρισμούς της δικηγόρου της Heard, Elaine Bredehoft, ότι δεν μπόρεσε να ρωτήσει την πρώην ατζέντη του Depp, Tracey Jacobs, για το αν ο ηθοποιός «είπε ψέματα στην αστυνομία». Στη λίστα των «σχετικών και επιζήμιων πληροφοριών» που εξαιρέθηκαν στη δίκη ήταν ότι «εμφανίστηκε στην τηλεόραση μεθυσμένος και μαστουρωμένος, σε σημείο που τα στελέχη του στούντιο της Disney κάλεσαν την κ. Jacobs ρωτώντας την «τι διάολο είχε πάθει ο πελάτης σου», αναφέρουν τα έγγραφα. Η ίδια συμπεριφορά λένε ότι παρατηρήθηκε και στα γυρίσματα του Pirates 5, κάτι που η Disney ανέφερε ότι δεν θα ανεχόταν πια.

Η ομάδα του Depp ανέφερε ότι οι δικηγόροι της Heard προέβαλαν παραπλανητικά στοιχεία, ενώ προσπαθούσαν να αποκρύψουν τη μαρτυρία σχετικά με το ιστορικό σύλληψης του ηθοποιού και τις συνεχιζόμενες δικαστικές διαδικασίες για άλλες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αγωγής που τον κατηγορούσε για επίθεση. Σύμφωνα με τους ίδιους ήταν μια δόλια προσπάθεια της νομικής ομάδας να προβάλλουν τον ηθοποιό ως έναν βίαιο άνδρα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ο Gordon Ramsay σου έδειξε την αλήθεια κατάματα κι εσύ ενοχλήθηκες; Για κοίτα το πιάτο σου

Ανένδοτος ο Chris Rock: Αστειεύεται ότι τον χαστούκισε ο «Suge Smith» μετά την αργοπορημένη συγγνώμη του Will Smith

Είναι νεκρός ο Eminem; Η θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι πέθανε το 2006