Η Καμίλα, η βασιλική σύζυγος, θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Antiques Roadshow» που γυρίστηκε στην Κορνουάλη, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, η βασιλική σύζυγος έκανε γυρίσματα στο Eden Project κοντά στο St Austell το περασμένο καλοκαίρι. Η Καμίλα έφερε δύο δικά της προσωπικά αντικείμενα για να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί της εκπομπής του BBC One.

Τα αντικείμενα που παρουσίασε η Καμίλα

Ο Πίτερ Στιούαρτ, υπεύθυνος για τον κύριο σκοπό του Eden Project, δήλωσε ότι ήταν «απόλυτο προνόμιο» να υποδεχθεί την Καμίλα. Έτσι, οι τηλεθεατές θα δουν τη βασιλική σύζυγο να παρουσιάζει μια σπάνια ταμπακιέρα από τη βασιλική συλλογή, κατασκευασμένη από ασήμι της Κορνουάλης, και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Elegy In A Country Churchyard» του ποιητή Τόμας Γκρέι.

Από την πλευρά του, ο Ντάνκαν Κάμπελ, εμπειρογνώμονας και ειδικός στα ασημικά, δήλωσε ότι η ταμπακιέρα ήταν η πρώτη αμιγώς αγγλική ασημένια ταμπακιέρα που είχε δει στην καριέρα του. Η Καμίλα δήλωσε ότι την ενδιέφερε το δέσιμο της ποιητικής συλλογής, το οποίο έγινε το 1899.

Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο με την Καμίλα

Η Φιόνα Μπρους, η οποία παρουσιάζει το «Antiques Roadshow» από το 2008, δήλωσε ότι η σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν «απλά καταπληκτικά διασκεδαστική». Επίσης, η ίδια ανέφερε: «Τους έκανε όλους να νιώσουν άνετα και ήθελε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και να συνομιλήσει με όλους».

Στο επεισόδιο, η Καμίλα και η Φιόνα Μπρους προσπαθούν να μαντέψουν τον πραγματικό σκοπό τριών ασυνήθιστων αντικειμένων που παρουσιάζει ο ειδικός στα κοσμήματα, Τζέφρι Μαν.

Η παρουσιάστρια συζήτησε, επίσης, με την Καμίλα για τη στενή σχέση της με το Eden Project και την υποστήριξή της στο The Big Lunch, μια φιλανθρωπική οργάνωση που εδρεύει στην περιοχή της Κορνουάλης.

Επισημαίνεται ότι το επεισόδιο με την Καμίλα, τη βασιλική σύζυγο, θα μεταδοθεί στο BBC One την Κυριακή, 12 Μαρτίου.

Photo credits: Getty Images