Η Αγγελική Νικολούλη μας κρατάει συντροφιά τα τελευταία 27 χρόνια με την εκπομπή Φως στο Τούνελ. Στα περίπου 904 επεισόδια, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να εξιχνιάσει υποθέσεις που δεν είχε καταφέρει, μέχρι τότε, η αστυνομία. Μάλιστα, κι εμείς ως τηλεθεατές έχουμε παρακολουθήσει υποθέσεις που οι ίδιοι οι δολοφόνοι έβαζαν προσωπεία, παρίσταναν τους θλιμμένους, αλλά στην πραγματικότητα κάθονταν στην καρέκλα της εκπομπής.

Η εκπομπή της Νικολούλη είναι η μοναδική που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ και όσοι είναι λάτρεις της εξιχνίασης εγκλημάτων, δεν γίνεται να μην την λατρέψουν. Ωστόσο, χθες πήρε φωτιά το Twitter και όλοι μιλούσαν για το Φως στο Τούνελ για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν έχει δηλώσει πως όταν φοράει κόκκινο σακάκι είναι ένα σαφές μήνυμα ότι γνωρίζει τον δολοφόνο. Και μαντέψτε, χθες φορούσε κόκκινο σακάκι στην υπόθεση της Πάτρας, με τα τρία νεκρά παιδιά. «Το κόκκινο με βοηθάει πολύ», σχολίασε μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, για την εν λόγω υπόθεση η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχτηκε, χθες, ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα και φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, όμως όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε ξαφνικά. Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. Ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του».

Στο Twitter έγινε πραγματικά χαμός κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κάνοντας trend το Φως στο Τούνελ. Και όχι άδικα, μιας και η Αγγελική Νικολούλη και το κόκκινο σακάκι της, έβαλαν φωτιά σε μια υπόθεση που ακόμα παραμένει ανεξιχνίαστη, και όλοι ζητάνε να μάθουν τι έχει γίνει στην πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Survivor: Οι 3 λόγοι που έδιωξε το κοινό την Κάτια Ταραμπάνκο

Η Allegra Gucci μιλά για τη δολοφονία του πατέρα της – Πόσο αληθινό ήταν το House of Gucci τελικά