Η τραγωδία στα Τέμπη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/02), μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, και το τριήμερο πένθος που έχει κηρυχθεί από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναγκάζει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταβάλλουν, σήμερα (01/03) και αύριο (02/03), το πρόγραμμά τους.

Συγκεκριμένα, απόψε (01/03), δεν πρόκειται να μεταδοθούν ούτε οι σειρές «Παράδεισος των κυριών» και «Σασμός» στον ALPHA, «Γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» στο MEGA, το «The Friend» και η «Γέφυρα» στον ΑΝΤ1. Ακόμα, εκτός «αέρα» μένει και το «Ράδιο αρβύλα» όπως έχει ανακοινώσει ο Αντώνης Κανάκης.

Ο ΣΚΑΪ, από την πλευρά του, έχει λειτουργήσει αμιγώς ενημερωτικά από το πρωί και έτσι δεν μεταδόθηκαν το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και το «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, το επεισόδιο του «Survivor All Star» αναβάλλεται για απόψε (01/03), όπως ενημέρωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΑΝΤ1, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάσει ειδική ενημερωτική εκπομπή στις 23:00. Την ίδια ώρα, ανάλογες εκπομπές θα μεταδώσουν τόσο το MEGA με τη Νίκη Λυμπεράκη όσο και το OPEN.

Επίσης, όσον αφορά στην αυριανή (02/03) ημέρα, οι ψυχαγωγικές εκπομπές της Δανάης Μπάρκα και της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA δεν πρόκειται να μεταδοθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του καναλιού.

Φωτογραφία κειμένου: ALPHA | MEGA