Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς κάθε μέρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο που αφορά είτε το φετινό είτε τα προηγούμενα. Μπορεί το Survivor All Star να ξεκίνησε με δύο αποβολές λόγω επικοινωνίας με τον έξω κόσμο (Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου), αλλά τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα επέστρεψε το… φαγητό.

Μολονότι δεν είμαστε σίγουροι για τον Γιωρίκα Πηλίδη, η παραγωγή είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τον Ηλία Γκότση. Ο νικητής του Survivor 2018 κατηγορείται πως έδωσε χρήματα και μία λίστα με παραγγελίες σε έναν ντόπιο για να τον προμηθεύσει με τα απαραίτητα (φαγητό, αναψυκτικά, καπνικά είδη).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα ένα βίντεο από το ριάλιτι του 2021, το οποίο αποδεικνύει ότι παρότι πρόκειται για επιβίωση, όλο και κάποιες λύσεις έβρισκαν ο συμμετέχοντες για να περιορίσουν την πείνα τους.

Το ντοκουμέντο προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κaterina» και στα πλάνα φαίνονται οι Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, που το εξασφάλισε, παρουσίασε και το ευχαριστήριο μήνυμα του ντελιβερά στους παίκτες, το οποίο γράφει: «Ντελίβερι για Μαριαλένα, Ελένη, Παύλος, Κόρο. Κοτόπουλο με ρύζι. 12,50 δολάρια. Ευχαριστώ».

Η απάντηση της παραγωγής είναι πως «πριν από κάθε Συμβούλιο τους μοιράζουν ρύζι ώστε να μην είναι πεινασμένοι και να έχουν διαύγεια σκέψης».

Εντούτοις, στο συγκεκριμένο βίντεο δεν βλέπουμε στιγμιότυπο προ Συμβουλίου, αλλά μια κρυφή παραγγελία φαγητού που επιβεβαιώνεται από τον άνθρωπο που τους την παρέδωσε.