Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο», με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών να σηκώνουν την τρίχα κάγκελο από την ανατριχίλα. Μάλιστα, στο X (Twitter) ο κόσμος το αποθέωσε και τον Λεωνίδα Κακούρη που έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μετά από 8 επεισόδια, η υπόθεση της σειράς έφτασε στο ναυάγιο του 1966 που τότε είχε συγκλονίσει την κοινωνία, με το πλοίο «Φοίνιξ» να παίρνει νερά από την μπουκαπόρτα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε αυτό. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα την βύθιση του πλοίου, αλλά και τι συνέβη μετά από αυτό.

Αρκετές σκηνές από τη σειρά «Ναυάγιο» έγιναν trend με το hashtag #Navagio, πόσω μάλλον όταν ο Λεωνίδας Κακούρης έβγαλε αυτόν τον σπαραγμό, τη στιγμή που μαθαίνει πως δεν δόθηκε εντολή διάσωσης συνειδητοποιώντας πως χάνει το παιδί του, τη Μαρία.

Μάλιστα, αρκετοί τηλεθεατές σχολίασαν πως η σειρά Ναυάγιο, έφερε αναμνήσεις και από την τραγωδία στα Τέμπη, κυρίως γιατί στο πλοίο υπήρχαν αρκετοί φοιτητές, ειδικά μάλιστα όταν ο Λεωνίδας Κακούρης λέει την ατάκα «στείλαμε τα παιδιά μας στο θάνατο».