Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο pastry chef έναν κορυφαίο της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε μια εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα και εξαιρετικά εστιατόρια όπως το Funky Gourmet και το Opso του Λονδίνου, κάνει μια στάση που θα διαρκέσει έως και τις 4 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα.


Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές αποτελούνται από ιδιαίτερα φρούτα και ξηρούς καρπούς αλλά και κλασσικές σοκολάτες και λαχταριστές κρέμες.
Στόχος του όπως λέει συνήθως είναι να παντρεύει τις οικείες και αγαπημένες για το κοινό γεύσεις με gourmet πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων.
Έτοιμοι για την άνοιξη, Athénée και Μπάμπης Ζιντίλης ετοίμασαν μια γευστική έκπληξη που θα ομορφύνει τις Κυριακάτικες βόλτες μας στο κέντρο της Αθήνας.