Η Μελάνια Τραμπ βγήκε επιτέλους από τη κρυψώνα της και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Ντόναλντ, μετά και τη σύλληψη του ίδιου και τις 34 κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, άφησε για λίγο στην άκρη τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση της από τις αποκαλύψεις σχετικά με την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, και τον σύζυγό της, και τον συνόδευσε σε ένα πασχαλινό brunch.

Oι δυο τους όταν μπήκαν στην αίθουσα του πολυτελούς θέρετρου, Μαρ-α-Λάγκο και δέχτηκαν τα χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Έκατσαν στο συνηθισμένο τους τραπέζι και απόλαυσαν το φαγητό τους σαν να μην τρέχει τίποτα.

Σημειώνεται πάντως πως η κοινή τους έξοδος σηματοδότησε την επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Τραμπ και την Μελάνια, για τους οποίους αυτό το πασχαλινό brunch είναι κάτι σαν παράδοση. 

«Αγκάθι» η απιστία του Τραμπ για την Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε το συνηθισμένο του κοστούμι ενώ η Μελάνια, επέλεξε μια λευκή μπλούζα με μοβ φλοράλ σχέδιο. Στο βίντεο, το ζευγάρι εικονίζεται να συνομιλεί, με την Μελάνια να σκύβει κατά διαστήματα για να τον ακούσει.

Από την άλλη, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μη δείξει τα πραγματικά της συναισθήματα. Η απιστία του συζύγου της με τη Στόρμι Ντάνιελς είναι ένα αγκάθι για εκείνη που δε λέει να βγει.

Όπως γράφει η Daily Mail, όσοι την γνωρίζουν καλά ξέρουν πως τώρα επιλέγει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατέψει τον εαυτό της. Πριν ανακοινωθεί το κατηγορητήριο την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή είπε στο People πως η Μελάνια «ζει τη δική της ζωή και αισθάνεται ευτυχισμένη» στο Μαρ-α-Λάγκο, αλλά «παραμένει θυμωμένη και δεν θέλει να ακούσει» για τα 130.000 δολάρια που δόθηκαν από τον Τραμπ στην Στόρμι. 

Η Λόρεν Ράιτ, πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, είπε στην ιστοσελίδα πως «δεν εκπλήσσεται που δεν βρέθηκε πουθενά η Μελάνια στην ομιλία του συζύγου της μετά την απαγγελία κατηγορίας».