Ως λάτρεις του κρασιού, δεν σταματάμε να αναζητούμε διαρκώς καινούρια μέρη για να σας προτείνουμε. Στη Νέα Ερυθραία και εκεί που δεν το περιμέναμε , σε ένα πολύ συνοικιακό σημείο, βρήκαμε το wine bar, Sommelier’s. Το αποτέλεσμα; Καταλήξαμε να πηγαίνουμε ξανά και ξανά.

Το Sommelier’s ξεκίνησε ως ένα πολλά υποσχόμενο wine bar και πάρα πολύ γρήγορα με το μεράκι, την φιλοξενία και την άψογη γνώση γύρω από το κρασί, κατάφερε να γίνει σταθερό στέκι για πάρα πολλούς θαμώνες που με τίποτα δεν θα άλλαζαν το συγκεκριμένο μαγαζί.

Μία ακόμα συνιστώσα της επιτυχίας του συγκεκριμένου wine bar είναι φυσικά και η ιδιοκτήτριά του. Η Κωνσταντίνα με την κοινωνικότητά της, το ταμπεραμέντο της αλλά κυρίως την αγάπη και τις γνώσεις της για τον κόσμο του κρασιού σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Είναι πάντα εκεί για να σου προσφέρει τα φώτα της και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κρασί εκείνο που θα μιλήσει στην καρδούλα σου. Η ίδια είναι ενεργή στα social media και έχει δημιουργήσει στο TikTok και το Instagram την δικιά της σειρά όπου προτείνει τα αγαπημένα της κρασιά για κάθε περίσταση.

Το Sommelier’s επίσης, ως ένα γνήσιο wine bar, προσφέρει και κάποιες πρόσθετες παροχές στον πελάτη. Το μαγαζί διαθέτει στο υπόγειό του ένα κελάρι όπου όλα τα κρασιά του διατηρούνται στις ιδανικές για το καθένα θερμοκρασίες. Το κελάρι είναι επισκέψιμο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και το μενού του μαγαζιού. Τα αγαπημένα μας είναι τα γενναιόδωρα πλατό τυριών και αλλαντικών, καθώς φυσικά και τα αφράτα bao buns. Το μαγαζί διοργανώνει και θεματικές βραδιές με πολλή μουσική και χορό.

Πώς δημιουργήθηκε το Sommelier’s wine bar

Η Κωνσταντίνα Αγραφιώτη μας απάντησε στην πιο απλή ερώτηση που μας ήρθε στο μυαλό. Πώς μία τόσο νέα κοπέλα κατάφερε να κάνει το ονειρό της πραγματικότητα και μάλιστα με τέτοια επιτυχία.

To wine bar στην Νέα Ερυθραία μας κερδίζει με την προσωπικότητά του

«Ερωτεύτηκα το κρασί όταν δούλευα σερβιτόρα στις Σπέτσες, άρχισα να δοκιμάζω και να διαβάζω μόνη μου πράγματα και κατάλαβα ότι εκεί ανήκω… Γύρισα Αθήνα και το σπούδασα στο WSPC και στην Genius in Gastronomy και μου αρέσει κάθε μέρα να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα».

«Το μαγαζί, ήταν καθαρά μια απόφαση της στιγμής. Γυρνώντας από ένα ταξίδι σκέφτηκα ότι το μοναδικό πράγμα που μου λείπει από την Ελλάδα είναι ένα wine bar που να μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις ετικέτες by the glass, να συγκρίνεις τα αρώματα, τις γεύσεις… Το άνοιξα εντελώς ρομαντικά και μη έχοντας καμία ιδέα από επιχειρήσεις αλλά το ρίσκο με έχει δικαιώσει! Και κάπως έτσι είμαστε σήμερα κοντά σας!» λέει η ίδια και πραγματικά εμείς που την γνωρίσαμε επιβεβαιώνουμε το πάθος της για το δημιούργημά της.

https://www.athenshotspots.gr/2022/04/sommeliers-wine-bar-nea-erythraia.html

Δεν έχουμε πραγματικά καμία ιδέα γιατί κάθεστε και διαβάζετε ακόμα και δεν έχετε τρέξει να το επισκεφτείτε!

Επισκεφθείτε το Sommelier’s wine bar εδώ.