Σε στάδιο post-production μπαίνει η ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan, που ολοκλήρωσε πριν λίγες εβδομάδες τα γυρίσματα και έχει αρχίσει ήδη η φάση προώθησης της. Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών από διάφορες σκηνές, το στούντιο παραγωγής ανακοίνωσε και την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στις 21/7 του 2023 θα κυκλοφορήσει λοιπόν η νέα ταινία του Nolan, με την ελπίδα να είναι καλύτερη από το Tenet που λόγω της πολυπλοκότητας του ξενέρωσε αρκετούς από τους φαν του και άφησε το μεγαλύτερο κομμάτι του σινεφίλ κοινού να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που είχε δει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oppenheimer (@oppenheimermovie)

Το Oppenheimer είναι μια ταινία που μας γυρίζει κάπου στην 3η δεκαετία του 20ου αιώνα, τότε που στις ΗΠΑ μια ομάδα σπουδαίων επιστημόνων επιλέχθηκε από το στράτευμα για να βρουν τα όπλα που θα έβαζαν φρένο στην επέλαση των Ναζί. Όμως, τα σχέδια του κράτους ήταν διαφορετικά απ΄αυτά της επιστήμης κι έτσι το Manhattan Project έγινε, από ένα σχέδιο άμυνας και προστασίας, ένα σχέδιο καταστροφής που είχε ως αποτέλεσμα τη Χιροσίμα και τη Ναγκαζάκι, με τον Oppenheimer να είναι αυτός που πήρε την ευθύνη και το ανάθεμα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Cilian Murphy, αγαπημένος του Nolan, η Florence Pugh, ο Robert Downey Jr., η Emily Blunt, ο Matt Damon, o Rami Malek και ο Jack Quaid.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δεν υπάρχει ταβάνι για την Taylor Swift: Κάνει ντεμπούτο στη σκηνοθεσία με δική της ταινία

«Beau is Afraid» είναι το νέο όνομα του πρώην «Disappointment Blvd» του Ari Aster – To πρώτο εξώφυλλο με τον Joaquin Phoenix

Χρυσές Σφαίρες 2023: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Οι εκπλήξεις και οι αδικημένοι των κατηγοριών