Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από τον ρόλο του James Bond. Πολλά ακούγονται σχετικά με το ποιος μπορεί να σταθεί αντάξιος αντικαταστάτης, και τα ονόματα μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά δυνατά.

Βέβαια, αυτό που αναστάτωσε περισσότερο τους φανς του πράκτορα 007 ήταν το ενδεχόμενο ο James Bond στην επόμενη ταινία να είναι γυναίκα, που γεννήθηκε κυρίως μετά από το «No time to Die». Φαίνεται όμως η παραγωγή να ξέρει τι ακριβώς ψάχνει.

Χωρίς να αναφέρουν ονόματα, οι υπεύθυνοι για το franchise γνωρίζουν ότι θέλουν τον ρόλο να καλύψει ένας Βρετανός άνδρας «οποιασδήποτε εθνότητας ή φυλής».

Η Barbara Broccoli, η οποία ελέγχει τις ταινίες από κοινού  με τον ετεροθαλή αδερφό της Michael G. Wilson, είναι σίγουρη ότι τον χαρακτήρα δεν θέλει να τον υποδυθεί γυναίκα. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter , είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι άντρας γιατί δεν νομίζω ότι μια γυναίκα πρέπει να υποδύεται τον James Bond. Πιστεύω στο να φτιάχνω χαρακτήρες για γυναίκες και όχι μόνο να παίζουν γυναίκες αντρικούς ρόλους.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι ρόλοι για γυναίκες και είναι πολύ σημαντικό για μένα να δημιουργούμε ταινίες για γυναίκες. Επίσης ο Bond θα πρέπει να είναι Βρετανός».

Ένα άτομο που ήδη θέλει πίσω για την επόμενη ταινία είναι ο σκηνοθέτης του No Time To Die , Cary Fukunaga, καθώς όπως είπε έκανε μια εξαιρετική δουλειά.