Όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τραπέζι η διαδοχή του Daniel Craig για το James Bond, λένε πολλοί πως πρέπει να μπει μαύρος ηθοποιός ή μια γυναίκα. Στην αντίπερα όχθη, το επιχείρημα είναι ότι καλύτερα να φτιαχτεί ένα άλλο franchise να ικανοποιήσει αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Ana de Armas έχει και το μελαψό στοιχείο στο δέρμα, είναι και γυναίκα, επομένως ήταν μια πολύ ανταγωνιστική επιλογή για να φέρει στο κινηματογραφικό πεδίο μια action ιστορία που να γίνει κάτι αντίστοιχο με τις ταινίες του Statham, του Tom Cruise ή του Keanu Reeves.

Το τελευταίο όνομα δεν είναι τυχαία αναφορά. Σύμφωνα με το Deadline, οι παραγωγοί των ταινιών John Wick, έχουν ήδη ξεκινήσει το pre-production για μια spin-off ταινία με τίτλο «Ballerina». Η Ana de Armas είναι σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσει για να κάνει την λαϊκή απαίτηση πραγματικότητα. Μπορεί να μη γίνει θηλυκός James Bond, αλλά είναι πολύ καλύτερο να είναι ένας θηλυκός Armas, δηλαδή να χτίσει μια ιστορία μόνη της από την αρχή.

Η 33χρονη Κουβανή μπορεί να μην έχει παίξει σε καμία από τις 4 ταινίες John Wick (παραμένει αναπάντητο αν θα εμφανιστεί στην 5η ταινία), αλλά θα αναλάβει τον ρόλο που έπαιξε για μια σκηνή η Unity Phelan ως η Μπαλαρίνα στην τρίτη ταινία του franchise. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε λογικά την Anjelica Huston να αναλαμβάνει τον ρόλο της Director και πιθανώς να έχει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση ο Reeves.

Η Ana de Armas είναι το νέο hot όνομα στο Χόλιγουντ

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα κάνει ο Len Wiseman του Underworld, το σενάριο υπογράφει ο Shay Hatten, που έγραψε και το John Wick 3, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Basil Iwanyk, Erica Lee και Chad Stahelski.

Η Ana de Armas βρίσκεται σε διαρκές limit up, καθώς, παρά τις μικρές συμμετοχές της σε διάρκεια στο No Time To Die και το Blade Runner 2049, έχει γίνει μέρος δύο τόσο μεγάλων πρότζεκτ, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο Knives Out και σε λίγο καιρό θα την δούμε στο Gray Man των αδερφών Russo και στη βιογραφική ταινία Blonde ως Marilyn Monroe.

Εμείς σαπορτάρουμε την Ana. Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε ανέβει στο… Armas της, αλλά παίρνουμε απόσταση από τέτοια σχόλια.