Όπως έγινε γνωστό, στην νέα ταινία «Fast & Furious» θα παίζει και η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Πολ Γουόκερ, η Μίντοου Ρέιν Γουόκερ. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 24χρονη αποκάλυψε από μία φωτογραφία της, ότι θα κάνει ένα cameo και όλα δείχνουν πως θα υποδυθεί μία αεροσυνοδό.

Στη λεζάντα, η Γουόκερ έγραψε:

«To πρώτο Fast κυκλοφόρησε όταν ήμουν ενός έτους! Μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα μου, τον Βιν και τους άλλους ηθοποιούς μέσα από τα μόνιτορ. Χάρη στην μπαμπά μου γεννήθηκα στην οικογένεια του Fast. Δεν μπορώ να πιστέψω τώρα ότι θα είμαι και εγώ εκεί, με όλους αυτούς που με είδαν να μεγαλώνω.Ευχαριστώ επίσης τον σκηνοθέτη Louis Leterrier για την καλοσύνη, την υπομονή και την υποστήριξή του. Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησε πως θα ήταν η τελευταία, δηλώσεις του Ντίζελ έχουν επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και 11η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία. Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του Χόλιγουντ, με κόστος που φτάνει τα 340 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η προηγούμενη ταινία είχε κοστίσει περίπου 200 εκατομμύρια.