Το Dogecoin έπεσε κατά 9%, καθώς το Twitter επανέφερε το λογότυπο με το μπλε πουλί, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (07/04), αφού είχε αντικατασταθεί για λίγες ημέρες από το meme με τον σκύλο, που σχετίζεται με το κρυπτονόμισμα.

Από τη Δευτέρα (03/04), οι χρήστες του Twitter έβλεπαν ένα σκίτσο του Shiba-Inu που είναι η οπτική αναπαράσταση του meme Doge στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας της ψηφιακής πλατφόρμας.

Ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ, είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής του Dogecoin, ενός κρυπτονομίσματος που δημιουργήθηκε ως αστείο το 2013, με το νόμισμα να γίνεται δεκτό ως πληρωμή για εμπορεύματα στην Tesla Inc., που επίσης ανήκει στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Το Twitter, πάντως, δεν απάντησε σε ερώτηση του Bloomberg σχετικά με την επαναφορά του αρχικού λογότυπου της υπηρεσίας. Βέβαια, το Dogecoin έπεσε μέχρι και τα 8,4 σεντς, σε σύγκριση με το υψηλό των 10,5 σεντς που έφτασε τη Δευτέρα (03/04), αφού η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε αυτή την αλλαγή.

Photo credits: Shutterstock