Οι μαθητές Λυκείου Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris, ηλικίας 16 έως 18 ετών, είχαν ταξιδέψει στη Snowdonia, στη Βόρεια Ουαλία, το Σαββατοκύριακο, όπου είχαν προγραμματίσει να διανυκτερεύσουν και δηλώθηκαν αγνοούμενοι το πρωί της Κυριακής. Τελευταία φορά εθεάθησαν το πρωί της Κυριακής σε ένα ασημί Fiesta. Οι έφηβοι, από το Shrewsbury, επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα.

Μετά από πληροφορίες βρέθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άτυχοι νεαροί, αναποδογυρισμένο και ελαφρώς βυθισμένο το πρωί της Τρίτης (21/11), περίπου 5 μίλια από το σημείο όπου τους είδαν για τελευταία φορά στο Porthmadog δύο ημέρες νωρίτερα.

Ο επιθεωρητής Owain Llewellyn, της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε: «Προς το παρόν, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τεσσάρων νέων ανδρών σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή». «Πρόκειται για μια εκτεταμένη έρευνα στην οποία συμμετείχαν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες και εθελοντές, και δυστυχώς αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς μας».

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ως οι τέσσερις άτυχοι έφηβοι, ένας 16χρονος, δύο αγόρια ηλικίας 17 ετών και ένας 18χρονος, είχαν ταξιδέψει στο Harlech, Gwynedd, το βράδυ του Σαββάτου και είχαν προγραμματίσει να κατασκηνώσουν στη Snowdonia την Κυριακή.

Η κοπέλα ενός εκ των εκλειπόντων έγραψε στα social media: «Ο Wilf είναι νεκρός. Θα μου λείψεις για πάντα. Το πιο γλυκό και αξιαγάπητο αγόρι που γνώρισα ποτέ. Σε ευχαριστώ που με αγαπούσες ατελείωτα, υπόσχομαι ότι θα κάνω το ίδιο για σένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο μου χωρίς εσένα».

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τί ήταν αυτό που έβγαλε το αυτοκίνητοι των άτυχων νεαρών από την πορεία του, οδηγώντας τους έτσι στον τραγικό θάνατο.

*Photo Credits: Unsplash