Με μια προχειρότητα στον λόγο, αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς για τη βασιλική οικογένεια και τους Χάρι και Μέγκαν, είναι πως κανείς δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί του. Έχουν συμβεί πολλά που τους χωρίζουν και το γυαλί έχει ραγίσει τόσο που δύσκολα ξανακολλάει. Ή αν ξανακολλήσει θα είναι για τα μάτια του κόσμου.

Μετά το ντοκιμαντέρ τους «Harry and Meghan» στο Netflix, ήρθε και το βιβλίο του πρώτου με τίτλου «Ρεζέρβα» που οδήγησε τα πράγματα στο απροχώρητο. Δεν είναι παράλογο, δηλαδή, που όλη η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της Λίλιμπετ που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People, η βάφτιση έγινε στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια σε μια τελετή, κλειστή. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε στις 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Αντζελες», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Αναφορικά με μια πηγή που δεν διευκρινίζεται, η Μεγκαν και ο Χάρι έστειλαν πρόσκληση στους βασιλιά Κάρολο, βασίλισσα Καμίλα, πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον για να παρευρεθούν, αλλά κανείς δεν το έκανε. Ούτε καν ο Ουίλιαμ. Αντ’αυτού, το παρών έδωσαν 20-30 φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων ήταν και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Γκάρλαντ, και φυσικά οι νονοί της Λίλιμπετ, ο  ζάμπλουτος ηθοποιός και παραγωγός, Τάιλερ Πέρι, και μια νονά που διατήρησε την ανωνυμία της.

Σημειώνεται πως ο Τάιλερ Περί ήταν ο άνθρωπος, που σύμφωνα με ντοκιμαντέρ, παραχώρησε την έπαυλη του στο Λος Άντζελες στο ζευγάρι, όταν Χάρι και Μέγκαν προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την τοποθεσία τους.