Η Cher κάνει… «share» το σπίτι της με όσους έχουν πληγεί από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Με μία ανάρτηση στο Twitter η 76χρονη τραγουδίστρια προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να βρουν καταφύγιο στο σπίτι της, όπου θα είναι όπως αναφέρει, ασφαλείς.

Ταυτόχρονα, καλεί όσους προνομιούχους έχουν την δυνατότητα, να κάνουν το ίδιο.

«Θα ήθελα να φιλοξενήσω οικογένειες Ουκρανών στο σπίτι μου, όπου θα τους φροντήσω και θα είναι ασφαλείς. Πολλοί άνθρωποι στην ίδια θέση με εμένα πρέπει επίσης να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Εάν ήμουν μοναχή με τα παιδιά μου και βιώναμε ένα τραύμα θα ευχόμουν να βρεθεί κάποιος σαν και εμένα να μας φροντήσει» αναφέρει [σε ελεύθερη μετάφραση] στο Tweet της.

Ωστόσο, όπως πάντα υπήρξαν και κάποιοι επικριτές της τραγουδίστριας καθώς αναρωτήθηκαν γιατί δεν άνοιξε το σπίτι της παλαιότερα σε κατατρεγμένους πρόσφυγες από άλλες περιοχές του κόσμου.

Η Cher, θα έλεγε κανείς πως είναι σαν αυτή η θεία μεγάλης ηλικίας που έχουμε φίλη στο Facebook και γράφει με μία κεφαλαία, μισά μικρά, τελείες αντί για κενά και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ό,τι περνάει από το μυαλό της. Η θρυλική τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media με κύρια μέσα της το Instagram και το Twitter, τα οποία σας προτείνουμε να ακολουθήσετε καθώς κάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, ειδικά στο δεύτερο.

Εκτός από τη Σερ και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν καταδικάσει τον πόλεμο και παρέχουν βοήθεια στα θύματα. Ανάμεσά τους είναι ο Till Lindemann, τραγουδιστής του συγκροτήματος Rammstein, ο οποίος βοήθησε να βρει Ουκρανή πρόσφυγας καταφύγιο στο Βερολίνο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ουκρανία: Πώς οι πρόσφυγες είναι εκτεθειμένοι στα κυκλώματα trafficking

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ο ηθοποιός επιτίθεται σε αυτούς που επιλέγουν την ουδετερότητα στον πόλεμο

Angelina Jolie: Ζητά να μπει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία – «Τα παιδιά θα πληρώσουν το τίμημα»