Τρικούβερτο το γαμήλιο πάρτι του Ben Affleck και της Jennifer Lopez, οι οποίοι 20 χρόνια μετά τον αρραβώνα τους ντύθηκαν επιτέλους γαμπρός και νύφη.

Ωστόσο, ξέχασαν ότι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές με δύο δεκαετίες πριν με αποτέλεσμα το «γλέντι» του γάμου, το οποίο διήρκησε τρεις ολόκληρε ημέρες, να αφήσει τον 50χρονο ηθοποιό στα πρόθυρα της κατάρρευσης από την κούραση.

Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και σκηνοθέτη σε ομολογουμένως κακή κατάσταση μετά το τριών ημερών πάρτι. Η φωτογραφία έχει κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου.

Affleck

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού, καθώς ο πρώτος έγινε πριν σχεδόν έναν μήνα στο Las Vegas.

Στον γάμο τον Ben Affleck συνόδευσαν τα τρία παιδιά του από τον γάμο του με την Jennifer Garner, ενώ δίπλα στην JLo στέκονταν τα δίδυμα παιδιά της, που απέκτησε με τον Mark Anthony. Το παρών έδωσαν ο Matτ Damon, που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον Affleck, και έχουν μαζί κερδίσει τα Όσκαρ για το Good Will Hunting, ο Kevin Smith, ο Patrick Whitesell, o Jason Miller κ.α.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι δεν παρευρέθηκε στην τελετή ο μικρότερος αδελφός του Affleck, Casey, ο οποίος δήλωσε ότι έπρεπε να απουσιάσει από το γάμο επειδή θα έστελνε τον γιο του στο κολέγιο. Ακόμη, ηχηρή απουσία ήταν αυτή και της Jennifer Garner, η οποία αν και εξακολουθεί να είναι στενή φίλη με τον πρώην σύζυγό της, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω γυρισμάτων στο Τέξας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Snik: Εξάγει… πολιτισμό στο Μουσείο του Λούβρου με full face μάσκα και τσιγάρο | intronews.gr

Ο Pique έσπασε τη συμφωνία με τη Shakira: Τα δημόσια φιλιά του την έκαναν έξαλλη | intronews.gr

House of the Dragon: «Επεισοδιακή» η πρεμιέρα – Κράσαρε η πλατφόρμα του HBO Max, κατηγόρησαν το Amazon | intronews.gr