Εντελώς ψυχρός παρέμεινε ο Errol Musk, ο πατέρας του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της SpaceX, όταν ερωτήθηκε εάν είναι περήφανος για όσα έχει καταφέρει ο Elon και απάντησε ατάραχος «όχι».

Ο 79χρονος απάντησε στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε ότι δεν εντυπωσιάζεται από όσα έχει καταφέρει ο 51χρονος γιος του ενώ ανέφερε πως το «καμάρι» του είναι στην πραγματικότητα ο μικρότερος γιος του, Kimbal. Ο ψυχρός του τόνος άλλαξε εντελώς όταν αναφέρθηκε σε εκείνον. O 49χρονος μικρότερος αδερφός του Elon, είναι σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων. Μεταξύ άλλων έχει μετοχές και στις εταιρίες του μεγάλου αδερφού του. Η περιουσία του αγγίζει τα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show της Αυστραλίας, ο Errol είπε χαρακτηριστικά: «Όχι [δεν είμαι περήφανος]. Ξέρετε, είμαστε μία οικογένεια που κάνει πολλά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξεκινήσαμε τώρα ξαφνικά».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι θεωρεί ότι ούτε και ο ίδιος ο Elon αισθάνεται ευχαριστημένος με την πρόοδο της καριέρας του. Εξήγησε ότι ο 51χρονος γιος του αισθάνεται ότι έχει μείνει πίσω στην καριέρα του, σε ό,τι αφορά το επίπεδο που ήθελε να έχουν φτάσει ήδη οι εταιρείες του. «Είναι νευριασμένος με τον ρυθμό προόδου και αυτό είναι κατανοητό». 

Αν και o Errol Musk παραδέχτηκε ότι ο μεγιστάνας γιος του έχει σημαντικότερα επιτεύγματα σε σχέση με τα άλλα του παιδιά, επισήμανε ότι ο Elon Musk και τα αδέλφια του είχαν δει μεγαλώνοντας πολλά πράγματα και είχαν συμμετάσχει σε πολλές και ενδιαφέροντες δραστηριότητες ως οικογένεια. «Είχαν δει πολλά πράγματα και κάναμε πολλά πράγματα μαζί», είπε για τα παιδιά του, αναφερόμενος σε ταξίδια της οικογένειας στην Κίνα, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και άλλες περιοχές.

«Είναι αλήθεια πάντως ότι ο Elon έχει ανεβάσει τον πήχη» παραδέχτηκε ο πατέρας του ιδρυτή της Tesla.

Υπενθυμίζεται ότι ο Elon Musk έχει μιλήσει στο παρελθόν για την σκληρότητα του πατέρα του, ο οποίος είχε ορυχεία χρυσού στην Νότια Αφρική. Συγκεκριμένα, έχει μιλήσει για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση ενώ πρόσφατα έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο 79χρονος Errol έκανε παιδί με την θετή του κόρη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

O πατέρας του Elon Musk φροντίζει για την κρίση της υπογεννητικότητας: Έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

Megan Fox και Kourtney Kardashian ποζάρουν αισθησιακά στον φακό και ζητούν μια θέση στο OnlyFans

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζευγάρι με την Σοφιάνα από το Survivor; Παρελθόν αποτελεί πια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη