Η συμφωνία του Alex Rodriguez με έναν μεγιστάνα του ηλεκτρονικού εμπορίου για την αγορά των Minnesota Timberwolves για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η διακινδύνευση λέγεται ότι σχετίζεται με τον χωρισμό του με την Jennifer Lopez.

Ο Rodriguez συνεργάστηκε για να αγοράσει το franchise του NBA με τον Marc Lore, που σχεδιάζει να χτίσει μια φιλική προς το περιβάλλον μητρόπολη που ονομάζεται “Telosa” στη νοτιοδυτική έρημο. Ο A-Rod και o Lore υποτίθεται ότι ήταν ισότιμοι εταίροι όταν πλήρωσαν προκαταβολή 250 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο του 2021. Η επένδυση σε μετρητά, σε συνδυασμό με την ανάληψη ενός κομματιού χρέους στην ομάδα, ανήλθε σε μερίδιο 20%, σύμφωνα με πηγές.

Ωστόσο, ο A-Rod εκείνη την εποχή δεν είχε καταφέρει να καλύψει το πλήρες μερίδιό του, αφήνοντας τον Lore να καλύψει το υπόλοιπο, ανέφεραν τρεις πηγές που ασχολούνται με την κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ο Lore έχει πλέον μερίδιο περίπου 13% στους Timberwolves ενώ ο A-Rod έχει συγκεντρώσει μόλις 7%.

Τώρα, οι όροι της συμφωνίας απαιτούν από τους δυο να κάνουν την επόμενη πληρωμή 20% μέχρι το τέλος του έτους και ο A-Rod προσπαθεί να συγκεντρώσει το μισό του εκτός από τα μετρητά που χρειάζεται για την προκαταβολή. Οι προβλέψεις ωστόσο λένε ότι ο Lore θα αγοράσει το μεγαλύτερο μερίδιο και θα γίνει ο κύριος μέτοχος.

Ο Rodriguez άφηνε να εννοηθεί ότι θα επενδύσουν σαν ζευγάρι με την Lopez

Ο ίδιος ανέφερε ότι αν και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο, παίρνει αποφάσεις μαζί με τον Rodriguez…προς το παρόν. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να έχω καλύτερο συνεργάτη. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου», είπε στη The Post. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην προσπάθεια να αγοράσουν τους New York Mets το 2020. Εκείνη την εποχή, ο Rodriguez έβγαινε με τη Lopez, κάτι που επηρέασε την σχέση του με τον Lore, σύμφωνα με κοντινές πηγές στην κατάσταση.

Ο A-Rod έκανε meetings με υποψήφιους επιχειρηματικούς εταίρους στα πολυτελή σπίτια του ζεύγους στο Bel-Air και στο Hampton. Η Lopez ήταν συνήθως παρούσα και φαινόταν να θέλει να επενδύσει. Λίγο πριν το ζευγάρι ακυρώσει τον αρραβώνα τους, ο Rodriguez και ο Lore έθεσαν την προσφορά τους για τους Timberwolves. Δεν ήταν προετοιμασμένος για την οικονομική διάλυση, σύμφωνα με πηγές.

Αν και κατέχει 500 εκατομμύρια δολάρια, λίγα από αυτά πιστεύεται ότι είναι ρευστό χρήμα, ανέφεραν πηγές. Κατέχει μέρος ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων ύψους 1 δισ. δολαρίων με δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα και σπίτια, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ακινήτων στην περιοχή της Μινεάπολης.

Δεν είναι σίγουρο το αν μπορεί να εξαργυρώσει την προσφορά που έχει κλειδώσει. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι οι κανόνες του NBA δεν θα του επιτρέψουν να γίνει ιδιοκτήτης εκτός και αν μπορεί να πληρώσει προσωπικά το λογαριασμό για το 15% της συνολικής τιμής αγοράς, χωρίς τη βοήθεια συνεπενδυτών.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Pierce Brosnan to the rescue: «Τάπωσε» το fat shaming στη γυναίκα του με μια φράση

Jennifer Aniston: Έχει όντως σχέση με τον πληθωρικό Jon Ham ή της τον «φόρτωσαν» κι αυτόν;

Είμαι στρέιτ και μου αρέσει ο πισινός του Damiano των Maneskin…Υπάρχει πρόβλημα;