Όταν η σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck πήρε σάρκα και οστά και οι δημόσιες εμφανίσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, στο TikTok κυκλοφορούσε ένα βίντεο με τον ηθοποιό και την Jennifer Garner (η πρώην του σύζυγος), σε κακές φάσεις. Η ηθοποιός κλαμένη και προβληματισμένη και ο Affleck εκνευρισμένος και με πολλή ένταση πάνω του να κάνει χειρονομίες. Τότε, στα σχόλια είχαν γράψει πολλοί πως τώρα ο ηθοποιός αποτελεί πρόβλημα της Lopez.

Και ίσως με το βίντεο που κυκλοφόρησε και κάνει το γύρο του διαδικτύου με το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι, να επιβεβαιώνει αυτά που έγραψαν διάφοροι. Την ώρα που βρίσκονταν σε δείπνο σε ιταλικό ξενοδοχείο, ο Ben Affleck έκανε έντοντες χειρονομίες με τα χέρια του προς τη Jennifer Lopez.

Κουνάει το κεφάλι του και μιλά γρήγορα, όσο η Λατίνα τραγουδίστρια απλά ακούει. Κάποια στιγμή δε, ο Affleck σκύβει προς το μέρος της έχοντας πολύ ζωηρή έκφραση στο πρόσωπό του. Η Lopez μετακίνειται κάπως στη θέση της, αλλά δείχνει να ακούει προσεκτικά τον σύζυγό της.

Φυσικά δεν πήγε όλο το δείπνο έτσι, αφού κατά τη διάρκεια του αντάλλαξαν φιλιά, ενώ έβλεπαν και φωτογραφίες από τον γάμο τους. Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, αποχώρησαν από το ξενοδοχείο πιασμένοι χέρι-χέρι. Όχι ότι μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς.

Σημειώνεται πως ο γάμος τους διεξήχθη στην έπαυλή του ηθοποιού στην Τζόρτζια, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων. 135 άτομα ήταν οι καλεσμένοι τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αποχώρηση-βόμβα από το Euphoria: Η Barbie Ferreira δεν θα επιστρέψει ως Kat Hernandez

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον Χρήστο Μάστορα – Φουντώνουν οι φήμες για σχέση

Brooklyn Beckham: Μετά το κράξιμο για το πανάκριβο αμάξι, τα άκουσε για τις μαγειρικές του ικανότητες