H καριέρα του Johnny Depp φαίνεται να έχει εκτοξευθεί μετά από τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με τον Amber Heard. Πέρα από την οικονομική αποζημίωση, ύψους 10,35 εκατ. δολαρίων, που αναμένεται να λάβει από την ηθοποιό και πρώην σύντροφό του, ό,τι αγγίζει μοιάζει να γίνεται χρυσός. Ή βρήκε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πρόσφατα κέρδισε 3,5 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες από την πρώτη του συλλογή με έργα τέχνης.

Ο ηθοποιός πούλησε 780 έργα συνολικά, τα οποία είχε εκθέσει σε 37 γκαλερί της Castle Fine Art, όπως αποκαλύπτει το BBC. Πρωταγωνιστές στα έργα του είναι φίλοι του και πρόσωπα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για εκείνον, όπως ο Keith Richards και η Elizabeth Taylor.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

O Depp είχε δηλώσει για τα έργα του: «Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να αποτυπώσω εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα, όπως η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που θαυμάζω. Οι πίνακες περιβάλλουν τη ζωή μου, αλλά τους κράτησα για τον εαυτό μου και περιορίστηκα. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται».

Μάλιστα έχει ξεκινήσει περιοδεία, αφού συνεργάστηκε με τον θρυλικό κιθαρίστα, Jeff Beck, για να ηχογραφήσει μια συλλογή 13 κομματιών. Το έργο τους, με τίτλο 18, περιλαμβάνει δύο νέα πρωτότυπα κομμάτια και μια μίξη διασκευών τραγουδιών από εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως οι Beach Boys, Marvin Gaye και John Lennon, αλλά κι από εναλλακτικούς ροκάδες όπως οι Killing Joke και The Velvet Underground. Ακόμα κι αν δεν ξανασχοληθεί με την ηθοποιία, έχει πολλά ταλέντα που μπορεί να αξιοποιήσει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jamie Campbell Bower: Η μάχη του «Vecna» με τον αλκοολισμό – Είναι νηφάλιος εδώ και 7 χρόνια

Ben Affleck: Ξαναεπιστρέφει στον ρόλο του Batman

Oppenheimer: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας – Τα σαγηνευτικά πλάνα του Cillian Murphy