H φωτογραφία του πρώτου ρόλου του Johnny Depp μετά τη δίκη με την Amber Heard κυκλοφόρησε κι ήδη οι fans του έχουν κατενθουσιαστεί με την απρόσμενη εικόνα.  Το ζευγάρι ενεπλάκη σε μια δικαστική διαμάχη, όταν ο Depp μήνυσε την πρώην σύζυγό του για ένα άρθρο που γράφτηκε το 2018, στο οποίο έλεγε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Αν και δεν κατονόμασε τον Depp, υποστήριξε ότι ξεκάθαρα έκανε αναφορά σε αυτόν και τον έκανε να χάσει εκατομμύρια σε αμοιβές από πιθανές κινηματογραφικές συμφωνίες. Εκείνος μήνυσε τη Heard για 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εκείνη  για 100 εκατομμύρια δολάρια. Το αποτέλεσμα της δίκης της βγήκε υπέρ του, αποζημιώνοντάς τον με 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Heard αποζημιώθηκε με 2 εκατομμύρια δολάρια.

Έκτοτε, όλα πάνε ρολόι στην ζωή του 59χρονου και η κινηματογραφική του καριέρα φαίνεται να μην έχει «πεθάνει». Ήδη βρίσκεται σε περιοδεία με τον θρύλο της ροκ. Jeff Beck, και αυτή τη στιγμή γυρίζει μια ταινία στη Γαλλία, που ονομάζεται «Jeanne du Barry». Θα τον δούμε στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ο Depp φαίνεται να φοράει περούκα και ρούχα εποχής, με τα μάτια του να καλύπτονται από παρωπίδες.

Ο Λουδοβίκος XV βασίλεψε στη Γαλλία για 59 χρόνια, αλλά κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια προς το τέλος της διακυβέρνησής του. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Maiwenn, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως η τελευταία ερωμένη του Louis XV, Jeanne du Barry. H Maïwenn έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Teddy Lussi-Modeste.

Η περίληψη της ταινίας είναι η εξής: «Η ζωή της Jeanne Bécu που γεννήθηκε ως νόθα κόρη μιας φτωχής μοδίστρας το 1743 και συνέχισε να ανεβαίνει από την Αυλή του Λουδοβίκου XV για να γίνει η τελευταία επίσημη ερωμένη του».  Ερωτεύονται παράφορα. Κόντρα σε κάθε εθιμοτυπία, η Jeanne μετακομίζει στις Βερσαλλίες, κι η άφιξή της σκανδαλίζει το δικαστήριο. Στο cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair.

Η Why Not Productions είπε στο  Deadline ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 26 Ιουλίου και πρόκειται να διαρκέσουν 11 εβδομάδες. Εκτός από το στούντιο, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παλάτι των Βερσαλλιών και σε άλλα κάστρα στο Παρίσι και το Île-de-France.

Σίγουρα είναι ένα ρίσκο να προσλαμβάνεις σε πρωταγωνιστικό ρόλο έναν ηθοποιό που έφτασε ένα βήμα πριν το cancel, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα γίνει επιτυχία. Ο κόσμος στήριξε κατά έναν απρόσμενο τρόπο τον Johnny Depp κι αυτό αναμένεται να φανεί και στις πωλήσεις εισιτηρίων της πρώτης του ταινίας. Μπορεί, λοιπόν, να μην τον δούμε στους Πειρατές της Καραϊβικής, αφού επιβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στο franchise ταινιών, αλλά ετοιμάζει πολλές νέες δουλειές.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ταινίες της εβδομάδας 11/8-17/8: Μια ρομαντική ιστορία του Καστελίτο και ένα αστυνομικό θρίλερ σε προσκαλούν στο σινεμά

Jacob Elordi, ο νέος καρδιοκατακτητής του Hollywood

Armie Hammer: Η σειρά που «φωτίζει» τις σκοτεινές πτυχές του ηθοποιού – «Είμαι κανίβαλος»