Ολοκληρώθηκε η πρώτη τοξικολογική εξέταση που έγινε στο άψυχο σώμα του Μάθιου Πέρι και επιβεβαιώνει την υποψία όσων βρίσκονταν κοντά στον ηθοποιό, ότι ήταν καθαρός από συγκεκριμένες ναρκωτικές ουσίες.

Ο 54χρονος που έγινε γνωστός σε κάθε γωνιά της Γης ως Τσάντλερ Μπινγκ από τη σειρά «Φιλαράκια» δεν είχε ίχνη από φαιντανύλης ή μεταμφεταμίνη στον οργανισμό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ και τώρα αυτό που περιμένουν οι αρχές είναι ο πλήρης τοξικολογικός έλεγχος, που θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Η συγκεκριμένη εξέταση θα δείξει αν ο θάνατός του μπορεί να σχετίζεται ή να προλήθηκε από υπερβολική δόση ή λάθος συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που άλλωστε βρήκαν οι αρχές στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Μάθιου Πέρι, Φιλαράκια

Εκκρεμεί και η τελική έκθεση του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια θανάτου του ηθοποιού που έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον πλανήτη, αυτή τη φορά για τον χειρότερο δυνατό λόγο. Και βέβαια μένει να δούμε αν όντως η ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένη από καταχρήσεις καρδιά του ήταν αυτή που τον πρόδωσε την ώρα που βρισκόταν στο τζακούζι του.