Μία από τις πιο αναπάντεχες ταινίες κάνει την πρεμιέρα της αυτήν την εβδομάδα και υπόσχεται να προσφέρει πολύ γέλιο, μυστήριο και αδιάκοπη δράση, Πρόκειται, φυσικά, για το Bullet Train, την -αδιαμφισβήτητα- πιο διασκεδαστική κωμωδία της χρονιάς.

Το ότι θα την απολαύσεις είναι σχεδόν εγγυημένο, αφού την σκηνοθεσία υπογράφει ο David Leitch, ο οποίος ευθύνεται και για το πολύ πετυχημένο Deadpool 2. Εκτός από το πολύ γέλιο που θα σου χαρίσει, ετοιμάσου και για αρκετά και αναπάντεχα twists. Τι πραγματικά συμβαίνει; Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και βρες ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από το μυστήριο.

Το τρελό αυτό «τραίνο» γέλιου και μυστηρίου οδηγεί ο Brad Pitt στον πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει ως επιβάτες «δυνατά» ονόματα του Χόλιγουντ όπως Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Joey King, Bryan Tyree Henry και Zazie Beetz. Μαζί τους, σε cameo ρόλους εμφανίζονται οι Sandra Bullock, Channing Tatum, η Karen Fukuhara (η Kimiko από το The Boys), ο Ryan Reynolds αλλά και ο… λατίνος σούπερσταρ Bad Bunny σε ρόλο-έκπληξη.

Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας; Ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν ιδιωτικό πράκτορα που ειδικεύεται στις κλοπές και του ανατίθεται να αποσπάσει έναν χαρτοφύλακα από ένα συρμό υψηλής ταχύτητας στην Ιαπωνία. Η δουλειά μοιάζει στην αρχή εύκολη αλλά η απανωτές αναποδιές που θα συναντήσει θα τον κάνουν σύντομα να καταλάβει ότι αυτό που πληρώθηκε να κάνει είναι πολλά περισσότερο από μία απλή κλοπή.

Bullet Train

Η αφίσα του -διασκεδαστικότατου- Bullet Train με τον Brad Pitt στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σκέφτεσαι να την δεις; Μην έχεις αμφιβολίες, κλείσε το εισιτήριο σου, παράγγειλε νάτσος με τσένταρ, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ την. Εμείς προτείνουμε κλειστή αίθουσα σινεμά, παρά την υψηλή θερμοκρασία που «τραβάει» θερινό, καθώς αξίζει να έχεις μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία βλέποντάς την.

Ετοιμάσου για μία ταινία-σπαζοκεφαλιά που δεν θα σε αφήσει να πάρεις τα μάτια σου λεπτό από πάνω της. Ταυτόχρονα, θα πιάσεις πολλές φορές τον εαυτό σου να γελάει με το έξυπνο χιούμορ της και την προσεγμένη της σκηνοθεσία που την κάνει να θυμίζει ένα σύγχρονο «φόνος στο Όριεντ Εξπρές».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

«Joker: Folie à Deux»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel | intronews.gr

«Στα σκουπίδια» η ταινία Batgirl, λίγο πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα – Θα επέστρεφε και ο Michael Keaton ως Batman | intronews.gr

Eiffel: Η ιστορία πίσω από τον Πύργο του Παρισιού «λουστραρισμένη» με ένα σικέ ρομάντζο | intronews.gr