Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες ημέρες, κυρίως μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, στις 24 Οκτωβρίου, με τίτλο «The Woman In Me». Ήδη μια πρώτη γεύση την πήραμε χθες, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα ένα από τα κεφάλαια που η τραγουδίστρια καταπιάνεται, αναφερόμενη στην σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ, την εγκυμοσύνη που προέκυψε αλλά και την έκτρωση που έκανε, επειδή ο τραγουδιστής δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

Αναμφίβολα μια στιγμή που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φάνηκε να χάνει τον έλεγχο στην και να προκαλεί ποικίλα σχόλια από τα διεθνή Μέσα αλλά και τους θαυμαστές της, ήταν όταν το 2007 ξύρισε το κεφάλι της. Αυτό συνέβη πριν την κηδεμονία από τον πατέρα της, που είχε τον απόλυτο έλεγχο στην επαγγελματική και προσωπική ζωή της. 

«Με είχαν κοιτάξει τόσο πολύ όταν μεγάλωνα. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν τι γνώμη είχαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η συμπεριφορά μου ήταν οι τρόποι μου για να αντισταθώ», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία της.

Όταν η ποπ τραγουδίστρια βρισκόταν σε περίοδο αποτοξίνωσης, μπήκε ένα βράδυ στο Esther’s Haircutting Studio στην Tarzana της Καλιφόρνια και ζήτησε να της ξυρίσουν το κεφάλι. Η ιδιοκτήτρια όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τα κόψει τα μαλλιά μόνη της, την ώρα που οι παπαράτσι τραβούσαν φωτογραφίες από τα παράθυρα. 

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ακολούθησαν διάφορα περιστατικά με πρωταγωνίστρια την ίδια, που είχαν ως αποτέλεσμα το όνομα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να φιγουράρει στον διεθνή Τύπο. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στην κορυφή των προπωλήσεων η αυτοβιογραφία της

Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι η τραγουδίστρια κάνει αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της και έτσι κι αλλιώς προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου να μαθαίνει λεπτομέρειες για διάσημα πρόσωπα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Χόλιγουντ, έχει καταγραφεί ρεκόρ στις προπωλήσεις. Αυτή στη στιγμή έχει γίνει νούμερο 1 στις πωλήσεις το βιβλίο της.

Ήδη εκτοξεύθηκε στη No1 της λίστας των μπεστ σέλερ του Amazon, από την στιγμή που έγινε γνωστά όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο για τον Τίμπερλεϊκ. «1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια! Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon !!!», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

*Κεντρική Φωτογραφία: Shutterstock