Ο χωρισμός φαίνεται να έκανε καλό στον πρώην σύζυγο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι. Ο personal trainer, μετά τον χωρισμό του με την πριγκίπισσα της ποπ εστίασε στη φυσική του κατάσταση κι εμφανίστηκε σχεδόν «αγνώριστος» σε νέες φωτογραφίες.

Ο Σαμ Ασγκάρι σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι κατάφερε να χάσει 20 κιλά και να αποκτήσει το σώμα που ήθελε πάντα. «Τους τελευταίους πέντε μήνες, είχα μια μικρή μεταμόρφωση. Έχασα περίπου 20 κιλά. Μερικές φορές, όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση, που δεν μπορείς να εστιάσεις απαραίτητα στον εαυτό σου, είναι δύσκολο να παρατηρήσεις αντικειμενικά τον εαυτό σου. Οι άλλοι όμως το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης σημείωσε: «Έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, για να μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτόν. Το να είσαι μόνος σου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εστιάσεις σε εσένα». Εξήγησε επιπλέον, πως το να χτίσει αυτό το σώμα δεν είναι «μέθοδος εκδίκησης» προς τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ώστε να «δει τι έχασε», αλλά «μία κίνηση αγάπης προς τον εαυτό του».

«Μερικές φορές είναι καλό να δείχνεις τέτοια αγάπη στον εαυτό σου. Είναι κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, αυτό με ενδιαφέρει», δήλωσε ο Σαμ Ασγκάρι, ενώ τόνισε πως αυτή την περίοδο δεν τον ενδιαφέρεται να κάνει μια καινούρια σχέση.

*Photo Credits: Sam Asghari Instagram